Maxi fest

Jag beslutade mig för att inte följa med M ut i Karlstad. Visste hur det skulle bli ändå. Jag skulle sitta i ett hörn och ingen skulla bry sig om mig. Jag har inget gemensamt med de han pluggar med. Sen var tillfället så bra att Tobbe på jobbet skulle ha fest så jag knallade till Linda vid sex tiden och blev lite sminkad och så kom Hanna, Kristin, Emelie, Carro och Madde dit också innan vi knallade till Tobbe.
En fest med arbetskamraterna blir aldrig misslyckad, varför är det så?
Vi har så otroligt kul ihop. En massa härj och skratt hela natten genom.

Jag kom hem vid tre tror jag, efter att ha fått sällskap en bit på väg med någon kille som försökte få med mig på efterfest hos någon. Jag kände inte ens killen i fråga. men han skulle till skaraborgsvägen så det passade bra med sällskap eftersom det hade stått en mystisk man och stirrat på mig och anne-sofie. Så vi vågade inte gå hem själva direkt.


Idag mår jag bra, men jag är trött.
Ska ta mig en dusch nu sen knalla och möta M som är på väg hem från Karlstad nu med bussen så han kommer väl vid ett tiden. Ska bli skönt att komma ut i luften en stund.
Däremot så ömmar mina fötter något otroligt sen igår, hade alldeles för höga klackar mot vad mina fötter är vana med. Men jag ska vänja dem, höga klackar är ju såå snyggt!

Nej nu ska jag skynda mig. Saknar M något otroligt mycket.


/A

Kommentarer
Josefin säger:

fin blogg :)

2008-01-20 | 12:25:56
Bloggadress: http://josseell.blogg.se
Marie säger:

ja tony var ju också hos tobbe. hade ni de trevligt?

2008-01-20 | 12:52:35
Bloggadress: http://sezzan85.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback