Redigering

Nu när jag har en ny kamera så tänker jag sätta mig in lite mer i den än vad jag har gjort med mina andra äldre kompaktkameror.
Dels ska jag försöka att lära mig kameran utan och innan och alla dess funktioner.
Fick med en tvåtimmarskurs för att lära sig, dock vet jag inte om jag har möjlighet att gå på den. Ska kolla upp om den finns närmre än Stockholm & Göteborg. Annars kanske jag kan åka upp/ned om det finns tid för min del. Skulle helt klart vara värt det!
Jag köper inte en kamera för fyra tusen och sen inte lär mig den ordentligt inte.

Är sugen på denna grej som Emelie har hittat på (en tjej vars blogg jag läser flera gånger dagligen, älskar att hon har blivit så otroligt framgångsrik och tar såna otroligt vackra bilder trots sin unga ålder. En riktig förebild. Har följt bloggen redan innan hon nischade in på foto, innan handlade den om hennes kamp och förlust av sin lillasyster i tsunamnin) , men det är lite långt att åka tyvärr och måste även passas in i mitt schema.

Skall även lära mig redigera bilderna lite snyggare. Med en kamera som tar så bra bilder så syns ju varenda liten plita och blänk i ansiktena på folk. Kanske inte såå smickrande. ;)
Grunderna kan jag ju men jag vill lära mig mer :D

Kommentarer
Missjeni säger:

va kul att du fått intresse för foto :) Det är en helt vetenskap i sig :)

2008-05-19 | 22:18:49
Bloggadress: http://jeni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback