Onsdag - Pubkväll

Veckodagarna går alldeles för snabbt nu!
Endast två veckor kvar till företagsekonomi tentan, insåg igår att det är fem kapitel kvar som vi inte ens gått igenom. Shiiet, nu känner jag verkligen pressen på mig. Huvudvärken blir inte direkt bättre av det =(

Ja, den hänger kvar än tyvärr, jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att den ska försvinna. Vill inte knapra tabletter varje dag för att jag vet att jag kommer bli beroende av dem och få huvdvärk av dem i så fall, det blir en ond cirkel.
Så jag har hållit mig från att ta tabletter. Jag tar dem bara när det blir alldeles för jobbigt.

Idag har vi ingen föreläsning och det är jag glad för.
Jag ska försöka plöja genom alla kapitel idag och stryka över det viktigaste.


Ska nog även ta mig ner på stan en sväng och se om någon frisör har tid att ta tag i mitt hår.
Har sett att det finns ett par frisörer som har drop in. Kan ju hoppas att någon har tid med mig utan att jag behöver vänta hela dagen.
Känns lite nervöst att klippa lugg, jag tror verkligen inte att jag kommer passa i det.
men det är bara hår och det växer ut igen och skulle det bli hemskt finns det hårnålar och diadem som kan få undan den så länge.
Man måste våga för att vinna.

Ikväll är det något jippo på THS (textilhögskolan) med buffé och lite sånt. Tyvärr missade vi helt det där med att köpa biljetter men 20.30 får man komma in till puben i alla fall.
Mikaela och jag ska dit en sväng för att spana lite ;)
Tråkigt nog börjar vi 8.30 imorgon med företagsekonomi och det gäller nog att vara lite på alerten då så det får bli en lugn kväll, men det klagar jag inte direkt över heller med tanke på huvudvärken. Tror inte att en riktigt utekväll gör den bättre.


Nu måste jag stoppa i mig lite frukost, duscha och sen bege mig neråt. Ju tidigare desto bättre så kan jag sätta igång med pluggandet sen.


Tips på bra musik är välkommet!


/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback