090416 Torsdag



Vaknade 6.15 imorse av solstrålarna som letade sin in mellan persiennerna, i vanliga fall tycker jag inte om tanken att vakna alldeles för tidigt men imorse var det helt okej, vädret var strålande. Dessutom började jag ändå skolan vid halv nio så sådär fruktansvärt mycket för tidigt var det inte.

Det finns inget härligare än när solen tittar fram såhär i början på våren. Man blir så himla glad och pigg i hela kroppen.


Har spenderat största delen av dagen i skolan hittills men det var helt okej idag, Mikaela är tillbaka ; )
Har även hunnit med kundströmsanalysen som skulle göras under morgondagen så imorn är vi helt lediga.
Riktigt skönt men jag vet inte alls hur jag ska spendera dagen. Är det såhär fint vill jag inte sitta inne och mögla, tror också att Marcus inte är hemma förrän sent imorn, kul, inte.


Nu har jag tvättstugan om en kvart, men skulle bra mycket hellre sitta ute på Zandras balkong med tjejerna och glassa. Surt, men så är det att vara "vuxen" och inte ha någon som tvättar åt en.

Måste springa ned en snabbis på stan sen också och kopiera upp nycklar till Marcus, den smartingen glömde troligtvis sina i värmland. Vi vet inte för ingen har hittat dem men de är inte här hemma så. Känns jobbigt att han inte har några för jag vill inte behöva vara hemma varenda dag när han slutar bara för en sån sak.


Nej dags att gå på tvättjakt, jag skulle tro att allt verkligen inte ligger i tvättkorgen som det ska.



/A

Kommentarer
Fru Evelina säger:

hihi tvättdag för oss båda =)

vi har inga mörkläggande gardiner eller liknande så vi brukar också vakna kring halv 7 varje dag av ljuset. Men det är ju bara bra att vakna tidigt och passa på att njuta av ljuset!



kram!

2009-04-16 | 16:27:34
Bloggadress: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback