090430 - valborgsmässoafton



Gårdagen blev hur mysig som helst.
Började hår frissan och hon tog bara ett par centimeter på längderna och luggen är tillbaka : )
Sen knallade jag upp till Mikaela där vi satt i hennes fönster och stekte, vilket resulterade i en redig bonnbränna på mig som hade långärmad tshirt som jag vet upp. Haha.
Sen hämtade vi vår bil hos en däckfirma, ställde den hemma.
Tog en sväng förbi subway och köpte med oss en god macka och sen satte vi oss på en filt i stadsparken och bara hade det mysigt.
Tog oss senare en promenad upp till boda för att kolla på Marcus match, tyvärr fick jag skavsår så promenaden hem blev istället en bilfärg.


Nu är köpenhamnsresan bokad efter många om och men : )
Dock inget boende men det löser sig alltid.


Har legat ute på balkongen och pluggat nu en stund, skönt att ta lite varje dag istället för att tokplugga i sista minuten sen. Har så himla mycket att göra fram till tentorna ändå.


Väntar på att M ska komma hem, vi ska nog inte göra något speciellt idag ändå, men det är mysigt när han är hemma tidigt tack vare att det är valborgsmässoafton idag. Njuter av varenda sekund vi kan få tillsammans nu.


Kommer behöva tokstäda senare ikväll eftersom det inte bara är mamma, pappa, jocke och emil som kommer imorgon utan min andra bror med familj följer också med : )
Jätteroligt eftersom de skulle ha kommit då vi åker till Köpenhamn men nu får jag hit hela familjen på en gång istället : )
Synd att det bara är en dag men det är bättre än ingenting.


/A

Kommentarer
Marica Rödebäck säger:

Jo, det är jätteskönt att man ser en lite positivare make ;)



På sätt och vis har han väl det eftersom han fick träffa en läkare som gav honom antidepp-medicin som förövrigt faktiskt gjort honom bättre!

2009-05-03 | 17:23:02
Bloggadress: http://rodeback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback