Då var man fattig igen då



Det är alltid lika kul att se pengarna komma in på kontot och alltid lika tråkigt att se dom försvinna lika fort.
Med andra ord har jag precis betalat räkningar.
Denna gången var det ofantligt mycket också, tur att vi fick mer i CSN och att jag hade en liten lön att glädja mig åt för en stund. Nu åter till att försöka hushålla med resterande kronor resten av månaden, ibland hatar jag att vara student.
Men jag ska inte vara bitter ändå, jag har det trotsallt väldigt bra och det är faktiskt rena lyxen att gå i skolan och faktiskt få (eller ja, låna det mesta) pengar utan att behöva anstränga sig för mycket.


Jag och M hamnade på Knalleland när han kom från jobbet igår, tyvärr fanns det inte mycket i min smak, eller det kanske var lika bra.
Däremot hittade jag ett antal par skor som gärna får flytta in i garderoben, det tål i alla fall att tänkas på, för skor måste man ju ha på fötterna när man går utanför dörren, något annat alternativ är inte så smart i detta klimat.


Idag blev det en runda på stan, sen en lunch på viskan (Björkan, du fattades <3) innan skolan började.
Sen efter skolan en runda till på stan, köpte mig ett par jeans, potentiella att bli väldigt bra efter att ha använt dom ett par gånger så de mjuknar. Ett riktigt kap med både 10 % och 100:- i rea på H&M, det gillas.


Nu sitter jag här och har precis betalat mina räkningar.
Är sugen på att kila till Mikaela för att äta lite pizza, förnuftet säger dock nej, åt faktiskt ute till lunch och om jag inte ska behöva vända och vrida mina pengar hela månaden så borde jag verkligen låta bli. Speciellt eftersom det redan finns mat här hemma som är planerad för kvällen.


Marcus är iväg och spelar match och är inte hemma förrän sent.
Lite sugen är jag på att kladda på en ansiktsmask och bara ha det gott här hemma, kanske köpa lite grönsaker att dippa(ska försöka hålla mig till nyttigare alternativ än chips) framför lite plugg kanske.

Vi får se, kvällen är ung.


/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback