JULLOV!



De senaste dagarna har varit helt fantastiska, även om de har varit otroligt intensiva med plugg och liknande.
Omtentan är gjord och jag har en förhoppning om att det gick vägen denna gången, men jag ska inte hoppas på för mycket, jag får helt enkelt snällt vänta till resultatet kommer innan jag firar eller bryter ihop.
Mikaelas hjälp vad dock sänt från ovan alltså, hon satt i bibblan till halv åtta med mig och Camilla fast hon inte ens behövde. Då ställer man upp för sina vänner minsann, TACK!
Redovisningen igår gick verkligen över förväntan och Martin hade knappt någon dålig kritik alls till våran förvåning, han sa till och med att det var halv-proffsigt och att power pointen var kanon. Jag trodde jag hörde helt fel men inte :)

Igår kväll när jag knatade hemifrån Mikaela efter att ha druckit te, ätit lussebulle och ritat kjolmönster så bara njöt jag. Det blåste iskalla vindar med snö som virvlade runt men jag kunde inte låta bli att bara gå där och le som ett fån för mig själv. Det är äntligen jullov!

Idag skäms jag inte för att säga att jag gick upp ur sängen vid tio, och att klockan nu är över tolv och jag sitter fortfarande i morgonrocken och har inte ens ätit frukost än. Detta är ledighet när den är som bäst och jag tänker njuta av den här dagen till fullo.

Denna vecka har gett mig lite innerlig ro fast den har varit kaosartat emellanåt, men jag känner äntligen värmen inom mig igen och jag kan säga att jag är både glad och lycklig. Även om det där tråkiga gör sig påmint, men vi har sagt att vi tar varje dag som den kommer och kommer ta tillvara på varje minut, det är det allra bästa vi kan göra, vi får helt enkelt ta smällen när den kommer sen. Njut varje minut.


Jag har få planer för dagen men snön ligger vit på marken och solen skiner så jag filurar på att dra på mig kläder och ta en sån där go promenad och fortsätta le fånigt för mig själv.
Ska också hämta ut mitt paket från H&M och se om klänningen är bra, jag har dock redan ställt in mig på att den ska tillbaka, men vi får se, ska inte döma ut den än ;)



JULLOV!

/A 


Kommentarer
N I L M A säger:

Tror säkert att tentan gick bra nu :D



Hoppas du får ett härligt jullov!

2009-12-19 | 22:21:48
Bloggadress: http://nilma.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback