Duktig flicka


Det blev ingen lyxigare lunch än två kokta ägg, ett stort glas O'boy och två rostade mackor med leverpastej på, men magen är glad igen och skriker inte av hunger och det är huvudsaken. Det får bli en rejälare och godare middag sen istället tillsammans med min blivande man.


Jag övervägde att sova en stund men insåg snart att jag då skulle fortsätta i min onda cirkel. Somnade på dagen igår, bara en halvtimme, och det gjorde att jag inte kunde somna igår kväll och sov riktigt fruktansvärt dåligt hela natten. Det är väl därför jag är så trött idag antar jag.
Istället för att sova så har jag nu städat heela lägenheten. Varit uppe på vinden med alla resväskor och massa saker som skulle upp dit, duktiga mig. Vikt in all tvätt i garderoberna och även rensat alla mina underkläder, blev en hel påse med sånt som ska slängas. Välbehövligt, ja. Gladast över det blir nog Marcus. Min underklädeslåda har verkligen varit hemsk och det ska jag bli bättre på att hålla koll på. Snygga undies gör en gott ; )
Sen har jag dammtorkat och dammsugit överallt, luktar gott och fräsht här hemma nu.
kan tyckas vara väldigt dumt att städa när man egentligen ska plugga men jag blir knasig av att ha det rörigt runt mig, jag får ingen pluggro då. Dessutom är det underbart att allt är städat och fint inför helgen, då slipper man tänka på det och dessutom är det så mycket roligare att montera möbler och piffa när det är städat :) (ikea turen hägrar)


Såg att det inte var något speciellt kul på tv ikväll så jag ska försöka att förbereda allt plugg och börja läsa genom en del.
Imorn är det en pluggdag med Mikaela som gäller, då jäklar ska det präntas in i skallen på oss minsann!


Ha en fin kväll allihopa!

/A

Kommentarer
T säger:

Halloj! Har ju förut läst att du tycker om att sy, tänkte höra om du vet om de finns ngn bra sida på internet med mönster o så?



Är sjukt sugen på att sy en snygg klänning inför sommaren. Lär ju ta tid för mig, så likabra att va ute i god tid ;)



//Tezz

2009-01-10 | 16:44:53
Bloggadress: http://smalandskan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback