hemma på min gata i stan







Är rätt dålig på det här med att lägga upp bilder, det ska bli bättre när jag köpt en ny kamera, det lovas.


Bokade tågbiljett idag, magen och hjärtat känns helt varmt när jag tänker på att jag är hemma i Borås på lördag kväll. Längtar tokmycket efter Marcus, lägenheten och stan. Ska bli så himla roligt att få komma hem igen, om så bara för en vecka! Ska ta tillvara på varenda minut med Marcus, och om dagarna när han jobbar ska jag spendera min tid runtom i stan, antingen på promenader eller bara häng i parken eller liknande. Hoppas verkligen att vädret håller i sig!


Imorgon är det dags för jobb. Idag är det första gången jag verkligen inte känner för att behöva jobba. Det kan ha att göra med att jag vet att det var 27 grader inne på jobbet idag och att det lär bli minst lika varmt imorgon! Vad gör man??
Synd att man inte får ha klänning på sig, det hade iaf varit skönt, men nej, man måste ha den där fula svarta pikén i värmen ; )


Idag var mor och jag på stan i Karlskoga. Fick världens goaste morgonrock av mamma, som jag för några dagar sen önskade mig i julklapp(här är man i god tid minsann). Nu var den dock på rea så jag fick den lite tidigt. haha.


Fick mer lön än väntat, nästan dubbelt så mycket. Det tackar jag för. De kan inte ha dragit mer än 200 i skatt dock. Får kolla lönespecen när jag kommer hem. Mig gör det inte så mycket, får hellre pengarna nu än nästa år liksom.



Nu ska jag mysa ned mig i sängen(läs: soffan) och läsa boken. Har inte så mycket kvar nu. boken är på 550 sidor ungefär och jag är på 380 cirkus. God marginal på att hinna läsa ut den innan veckan med andra ord. har läst allt det där sen igår också, riktigt bra gjort för att inte ha läst en skönlitterär bok sedan da vinci koden kom ut. haha.


/A

Kommentarer
Marica Rödebäck - Gratisgåva vid sexpartybokning! säger:

Men trist om du får restskatt bara ..



Vad roligt att du är med, lycka till.

2009-07-01 | 10:25:52
Bloggadress: http://rodeback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback