I would do anything



Ett väldigt tydligen tecken på att min stress och att mitt välbefinnande inte är bra är att jag blöder näsblod, utan förvarning. Kanske är det också därför mitt huvud känns som att det blivit kört i en köttkvarn ett hundratals gånger. Nu känns det även som att mitt ena öga håller på att explodera, inifrån.
Jag tolkar det som att min kropp säger ifrån, att jag har alldels för mycket i huvudet än vad jag borde och att jag borde försöka lugna ner min upprivna kropp. Men vila får jag göra efter helgen, jag måste fortsätta pressa mig liite till för att hinna bli klar med allt i tid.


Marcus gick hem från jobbet idag och hoppade direkt ned i sängen för att vila, jag försökte plugga men fick tillslut krypa ned bredvid honom där jag tvärslocknade med en gång. Lite sömn hjälpte inte mycket för när jag väl tog mig i kragen för att handla nödvändigheter så orkade jag knappt det och trodde jag skulle falla ihop nere på maxi.


Jag fryser och vill bara hoppa ned i ett badkar och bygga bo där i ett sekel eller två.
Men istället får jag nöja mig med soffan, en ullfilt, för nu skall det läsas lite mer i juridikfallet för att jag ska ha något nyttigt att komma med imorgon.


/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback