090903 Torsdag



Jag bakade en god kladdkaka igår (inte en som brev bränd i kanterna och hade för hög värme p.g.a. stress som vid middagem;) ) Den avnjöt jag och M framför efterlyst, mitt absoluta favorit program.
Jag gillar det faktum att hösten är på intågande, i alla fall va gällande tv-utbudet.
Mysiga tv-kvällar med tända ljus.


Jag hade planerat att inte kliva ur sängen idag och bara vara sunkig och slippa klä på mig och sånt, men insåg att Zandras middag är ikväll så de planerna blir inte av. Eller ja, jag kan ju ligga kvar i sängen ganska länge förstås ;)

Jag behöver en sån dag, få landa lite i mina egna tankar och smälta alla intryck, alla nya kurser och alla förändringar. Smälta att min bästa vän inte kommer och möter mig nästa helg, eller någonsin igen.


Nog för att vi ska äta god mat ikväll men en bra idé är nog att äta lite frukost snart iallafall, sen myser jag ner mig i soffan igen och njuter av lite ensamtid.


/A

Kommentarer
Anna-Ida säger:

Kikar lite... satt bara och slösurfade lite och hittade din blogg. Tyckte det var kul att du hette lika dant, inte så vanligt namn direkt :)

2009-09-03 | 13:48:15
Bloggadress: http://mittordnadekaos.blogg.se/
Marica Rödebäck säger:

Vad skoj att ni funderar på sexparty .. Vore jätteroligt om ni vill "anställa" mig för denna tillställning. Roligt att komma ut och dessutom få träffa dig!!



Säg datum som ni funderar på/kan så skall jag kika om jag är ledig då.

Jag har 1.5 mil till Kinna och 4 mil till Borås så jag har närmre till Kinna som sagt men tar mig även till NBorås ifall ni vill ha partyt där =)



Hör av dig så bokar vi in något. Kram

2009-09-04 | 12:43:35
Bloggadress: http://rodeback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback