"Änkeliv" igen då



Till min absoluta glädje behövde vi inte åka sex imorse, vi åkte strax innan halv sju, mycket mer lagom om någon frågar mig. Så nu är jag hemma igen efter att ha varit till Landvetter med Marcus och fått åka tillbaka ensam.
Jag behöver nog inte ens säga hur underbart och hur mycket jag njöt av att få somna bredvid Marcus i natt, jag sov som en prinsessa och som ni vet händer inte det många gånger i min livstid.
Nu återstår NIO dagar av änkelivet igen, jag ser inte fram emot det men jag har verkligen underbara vänner som gör det hela så mycket enklare.
Så dessa nio dagar skall innehålla träning, umgänge, mysiga filmkvällar, en Göteborgstripp, sexparty och massa, massa mer. Så dessa dagar kommer gå med raketfart, det är jag alldeles säker på.



Sen till axeln, den känns något bättre idag, slipper grina illa varje gång jag rör mig. Eller har jag bara vant mig?
I alla fall så struntar jag i att ringa vårdcentralen, jag är nu ganska så säker på att det är muskeln som är ansträngd, efter att ha känt efter ordentligt och efter att ha rådfrågat skadeexperten ; )
Det sitter nämligen ett muskelfäste precis där jag har ont och eftersom jag inte tränat på väldigt länge och verkligen gick in för det i tisdags så är det med all rätt en muskel som blivit lite för trött.


Klockan är nio, jag har cirka tre timmars plugg framför mig, sen är det dags att slänga i mig lite mat för att sedan lyssna på en gästföreläsare från Hemtex. Jag vet nog det mesta redan men det känns roligt att få lyssna till det när jag ändå jobbat där två somrar. Det kommer dock få mig att längta tillbaka lite, för saknar mina arbetskamrater och jobbet, det gör jag verkligen.


/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback