time to



Jag tror att jag ibland tänker för mycket och glömmer bort att leva i nuet. Men jag har nog alltid varit en sån person som vill veta vart livet ska ta mig, jag gillar inte riktigt osäkerheten.
Just nu gnabbas det i mitt inre. Jag vill vara kvar i Borås samtidigt som att jag inte vill det. Jag har så himla fina vänner här som jag inte vill lämna, men samtidigt så vet jag att de vänner som man verkligen står nära kommer man alltid har kvar oavsett vart i världen man än är.

Jag kan nog inte riktigt förstå att jag faktiskt är klar i skolan snart. Jag behöver ju egentligen inte läsa ett år till om jag inte vill det. För jag har min utbildning och det tredje året kan jag läsa när jag vill om jag ens vill det senare i livet.
Samtidigt vill jag inte riktigt att det ska ta slut, det är en trygghet att veta vad man gör ett år framöver också.
Klurigt. Men som min visa vän sa, det kommer att visa sig vad som är meningen för mig, och jag tror nog att det är så också.
Vem säger att man måste läsa tre år när utbildningen jag gått bara är på två? Ingen mer än jag själv egentligen.
Klurigt är ordet.



Jag bävar mig lite inför att åka hem själv med bilen imorgon. Inte för att jag på något sätt tvivlar på min egen förmåga att framföra bilen utan jag mer för att jag inte litar på andras (o)förmågor. Dessutom är tre timmar ensam i en bil otroligt långtråkigt. Det bästa är väl att jag får lyssna på vilken musik jag vill och hur högt jag vill ;)
Kommer stanna antingen i Skara (ungefär halvvägs hem) eller i Mariestad för en McDonalds fika, så jag får sträcka lite på benen och sådär. Sen ska det ju bli himla skönt att komma hem och gosa sönder Alfonz lite och att få umgås lite med familjen utan att känna sig stressad eller vara på väg någonstans.
Sen får jag ju träffa både Lena och Elin under helgen och det väger väldigt tungt i mitt hjärta :)


Jag borde väl egentligen ta hand om packningen eftersom den inte blivit av än.
Lär också ta av mig mina pisseblöta kläder eftersom det tokregnade/haglade när jag traskade hemåt från stan tidigare.


Ciaoo och glad påsk ifall jag är dålig på att uppdatera mig under helgen. Bloggen har ju legat lite på is under en väldigt lång tid.
Det känns på något sätt tråkigt att skriva här, för det betyder att ni inte hör av er lika ofta eftersom ni redan vet hur jag mår och vad jag har för mig... tål att tänkas på va?




/A

Kommentarer
Marica ☆ Mizca ☆ Rödebäck säger:

Hade missat din kommentar..

Jo, jag förstår att dom måste begära leg, men det är ju rätt komiskt att dom inte gjort det sen jag var 18 typ .. rökt ett bra tag nu och köper varannan dag.. =) HEHE! På olika ställen.

2010-04-01 | 21:37:31
Bloggadress: http://rodeback.blogg.se/
djustd säger:

Glad påsk på dig! :)

2010-04-03 | 02:40:43
Bloggadress: http://djustd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback