LOOOOV



Vad konstigt det känns. Jag har inga måsten. Sista långa skoldagen avklarades igår, har ett seminarie kvar på måndag men det krävs inte så mycket förberedelse inför.
Jag gick upp innan åtta imorse, tio i nio var jag med och besiktade bilen igen, nu gick den igenom.
Sedan dess har jag bara slösurfat och läst bloggar jag tycker om.
Jag har två individuella reflektioner som ska skrivas till sjunde och tio januari som jag ska börja titta på redan nu, men inte idag, idag ska jag bara njuta av ledighet och härligt väder.


M gav mig en bra nyhet imorse och det är att han troligtvis inte behöver jobba i mellandagarna ändå, dock inget helt klart än. Är det så, kommer vi att vara hemma 22dec - 2 januari. Wiiiiie! 

Idag ska jag försöka att ta hand om mig själv och varva ned lite.
Det har varit otroligt mycket i skolan och desto mer hemma.

Vissa saker kan jag inte påverka, på något sätt måste vi "gilla läget". Jag hatar för övrigt det uttrycket. Det är viktigt att försöka ha fokus på det som ska göras och ta varje dag för sig. Vi kan ändå inte påverka hur framtiden ser ut. Det enda vi kan göra är att hoppas och be, och det gör vi, tro på fanken att vi gör det.
Det känns surrealistiskt allting, ibland tror jag fortfarande att det är mardrömmar vi haft.
Nej. nu är det full fokus på jul och julstämning. Det kommer bli en känslosam jul, utan tvekan. Men jag ska njuta varje minut av att få spendera den med dem vi älskar allra mest. Vissa fattas oss fysiskt men är med oss alla i våra hjärtan.



/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback