Besvikelse




Jag måste säga att jag är besviken.
Jag brukar troget följa Let's dance, jag är trotsallt rakt in i hjärtat ett dansfreak.
Men årets deltagare var inget att hurra för direkt och jag är tveksam till om jag kommer orka följa det varje fredag. Jag får kanske ge det en chans till eller två och hoppas att de rätta deltagarna åker ut på en gång. Det kändes inte direkt som en mix av människor som passade mig, en gammal politiker, en gammal programledare som känns lika mycket 90-tal som fångarna på fortet (inget illa om om det programmet, det hade klass;)), blandat med han med tjejrösten från idol och en sjuttonårig tjej som man knappt vet vem hon är?
Några värda att titta på fanns det allt så helt kasst ska jag inte säga att det var, men nej, mixen, nej.
Efter en timme fick jag nog och slog över på Midsomer murders istället, och som jag ägde! (Jag är tydligen en höjdare på mordgåtor, hade rätt förra veckan också redan efter en halvtimme in i programmet, och idag tog det kanske fem minuter max, what a flow!)


Dagen har bestått av plugg, men eftersom halva stan fick strömavbrott så blev bibblan efter en och en halvtimme så jäkla kall så jag inte stod ut mer. Därefter blev det en kaffe hos Mikaela och även en smakbit på hennes middag. Eftersom det blev allt annat än mycket pluggandet idag så får jag sota för det resten av helgen, men med min hals och min förkylning som troligtvis är på intågande kan det vara mysigt att bädda ner sig med en kopp te och lite plugg i helgen, med robinsonmys som avslut på morgondagen.


På tal om te, från och med måndag är det jag som blir vuxen och slutar dricka O'boy på morgonen!
Det trodde jag nog aldrig jag skulle säga. Jag kan säga att det tar emot rejält, men jag försöker just nu att lära mig tycka om te och det går faktiskt riktigt bra. Med honung och mjölk blir det ljuvlig, annars smakar det mest torrt tycker jag.

Med denna radikala förändring så tror jag faktiskt att mitt mål innan födelsedagen kan nås, O'boyen lär vara en av de största matfällorna för min del, det kan ju knappast vara portionsstorleken i alla fall ;)
Så ingen mer O'boy och massa mer träning, det är mitt nya motto. (såklart så ska det även dras ned på godsaker, men det kändes alldeles för självklart.)


 




Nu ska jag mysa ner mig i soffan igen och jag lär nog somna där, kanske ska jag bädda ner mig i sängen på en gång istället, har ju faktiskt tv där med.


Natti!

/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback