Den här känslan är inte min, den blev kvar, är den din?



Det känns verkligen skönt att just nu kunna slöa och veta att det inte gör någonting, det finns ingenting jag behöver plugga på just nu.


Kom precis hem från en promenad på 1½ timme där jag fixade Marcus present, pratade samtidigt med Elin i telefonen och usch vad jag saknar henne. Jag har riktig hemlängtan igen och tur är väl att jag ska hem om två veckor.
Jag längtar verkligen efter Stockholm i April då Elin och jag tar in på hotell och bara har det gôtt. Komma ifrån allting lite och kanske få nya perspektiv på saker och ting. För den där Elin hon kan det där med att lyssna och komma med bra tips, trots att hon är så ung ;) 
Längtar också riktigt mycket efter Marcus och min London resa, jag behöver den mer än någonsin just nu. Fast egentligen skulle jag hellre ta två veckor i Portugal, det vore det mest ultimata.

Just nu är jag riktigt less och jag orkar inte riktigt med det. Det finns så mycket som verkligen suger ur mig varenda liten uns energi jag lyckas skrapa ihop och jag tror inte att det är värt det, verkligen inte.
Jag skulle bara vilja bädda ner mig hela helgen och skärma av mig helt och hållet från världen för att ladda upp batterierna helt.
Jag är glad att det faktiskt finns några ljusstrålar här med som hålla uppe humöret och det är jag verkligen tacksam för, annars hade jag nog gett upp för längesen.

Jag lovade mig själv att inför nya året sluta upp med vissa saker och försöka välja andra vägar och jag inser att det ändå fortsätter i precis samma spår som tidigare. Kanske är det bra att jag inser det redan nu innan det blir som tidigare, jag vet inte om jag tänker tillåta det igen. Allt löser sig så småningom, det är väl vägen dit som är den krångliga antar jag.


Jag vill att det ska vara nästa vecka, då är jag helt frisk har jag bestämt och då ska träningen sätta igång på allvar. Det känns skönt. Komma in i lite rutiner och börja tänka på mig själv och mitt bästa igen. Det gillar vi.


Nu ska jag bädda ner mig i soffan och titta på något riktigt IQ-befriande och bara njuta av att slippa använda hjärnan ett tag, eller så tar jag upp en Kalle Anka.


Sa jag att jag gillar att tentorna är över?


/A 

Kommentarer
N I L M A säger:

Det låter sådär! Hoppas det är bra med dig Anna :)



sv: åh, synd att jag inte såg din kommentar lite tidigare. valde nämligen mellan Zyk och Mucoangin och det blev det sistnämnda samtidigt som grannen kasta in lite Strepsils till mig så forhoppningsvis går det över ändå :D

2010-01-14 | 20:29:51
Bloggadress: http://nilma.myshowroom.se
N I L M A säger:

hihi vem gillar inte att tentorna är över? trots att jag förmodligen lär få göra omtenta/-or..

2010-01-18 | 22:02:09
Bloggadress: http://nilma.myshowroom.se
Marica Rödebäck säger:

Tackar för tipset :)

2010-01-19 | 22:16:09
Bloggadress: http://rodeback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback