Du sa att du hade tid



Jag är trött, otroligt trött, men ändå kan jag inte sova.
Jag är helt utmattad på så himla många plan just nu att jag känner för att bara sätta mig ned med huvudet i händerna och bara gråta. Senaste dagarna har det varit mycket i huvudet, många funderingar, plugg, tankar, framtid, dåtid, hemlängtan, you-name-it. Ett himla virrvarr som jag inte riktigt lyckas trassla ut alls, det är nästan som att det bara blir värre.


Idag blev sista tentan för terminen och hela min utbildning gjord!
(Håller tummarna för att mina två är godkända, annars lär det bli fler)
Jag vågar inte sia om hur den gick, första gången jag gjorde den tyckte jag den var skrattretande lätt, men fick ändå underkänt. Känslan efteråt kändes väldigt positiv, men vågar inte hoppas eller räkna med något alls nu. Får vänta en månad och se helt enkelt.

Det känns konstigt på något vis, att jag inte har något att plugga på. Det som återstår av terminen är en redovisning på tisdag som inte känns speciellt jobbig eller kräver mycket förberedelse.
Sen är det bara exjobbet, och det ser jag verkligen fram emot!



Jag känner inte riktigt igen mig själv, men kanske är det tröttheten.
Allt jag just nu vill är att få åka hem, hem, hem, hem!.
Som det känns nu åker jag hem över påsk igen också, även om det känns onödigt att åka hem nu i helgen, tillbaka hit, för att sedan åka igen. Men jag tror jag behöver det, väldigt mycket.
Jag behöver min Lena (som det snart är ett år sedan jag träffade sist, om vi räknar bort julekramen förstås) och jag behöver en dos av Elin, det bara är så. Jag saknar verkligen "oss".
Jag behöver någon som kan hjälpa mig reda ut det här trasslet i huvudet på mig, någon som verkligen lyssnar i ur och skur och som kan det där med att få mig på rätt spår igen.




Det känns så svårt att något så nära kan hamna så långt bort. . .


Kommentarer
djustd säger:

Önskar dig en underbar lördag! Kram :)

2010-03-27 | 11:57:26
Bloggadress: http://djustd.blogg.se/
N I L M A säger:

vad spännande att ha så lite kvar! :) jag tror tentorna gick jättebra :D

2010-03-30 | 10:34:45
Bloggadress: http://www.nilma.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback