Keep on walking



Helgen sprang förbi alldeles för fort, kanske inte så konstigt med tanke på att största delen spenderades vid köksbordet pluggandes marknadsföring. Men det känns helt okej, känner mig ganska bra i fas till tentan om en vecka så det ska nog ordna sig.

Trots migränkänningar och ett jäkla illamående så känner jag mig så himla glad, det nästan bubblar i magen på mig av glädje. Varför vet jag egentligen inte men det känns äntligen som att livet börjar komma på fötter igen och att jag börjar lära mig att värdera det jag har som är värt at lägga koncentration på. Jag trivs.
Att våren är i antågande har nog sitt finger med i spelet också, jag älskar att det har varit klarblå himmel och sol ett par dagar nu och jag hoppas verkligen att det fortsätter så.


Idag somnade jag på soffan i nästan två timmar för att försöka bli av med migränen som kom lagomt till lunch. Det gick sådär, blev inte av med den helt men den kändes något bättre. Så jag fick lite plugg till gjort efter det och det känns riktigt skönt faktiskt. Lite är bättre än inget :)


Jag längtar hem till min familj jättemycket. Det känns som att det var alldeles för längesen nu, men nu är det faktiskt inte så länge kvar tills jag får dra den där lättnadens sucken när bilen rullar in i Degerfors/Kristinehamn.


Det är helt galet men efter nästa vecka så är det bara exjobbet kvar! (förutom en redovisning) Vi är liksom klara med alla kurser nu. Crazy!

Har sökt lite kurser inför sommaren också så om jag inte lyckas knipa ett jobb så har jag i alla fall en inkomst och det känns skönt. Kurserna jag sökte känns riktigt bra också och jag ser faktiskt fram emot dem.



Väldigt blandade tankar i detta inlägg, men det är så det ser ut i mitt huvud för det mesta.
Imorn blir det att träffa Björkis en stund för att fixa opponeringen inför onsdagen, sen ska jag återigen dyka ner i marknadsföringsnboken.


/A

Kommentarer
bitte säger:

Hej har en tävling på min blogg där jag tävlar ut skönhetsprodukter.



Delta gärna

http://www.lovemercury.se//2010/march/tavlingsdax.html

2010-03-15 | 21:19:19
Bloggadress: http://www.lovemercury.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback