Sunshine



Opponeringen gick smidigt och bra att fixa idag :) Lite mindre bra gick väl vår egen presentation vi ska göra, men det får bli som det blir helt enkelt, det känns bra ändå faktiskt.
Blev en liten lunch/fika på espresso house också så efter den stora koppen kaffe bör energinivån nu vara rätt hög.
Nu sitter jag och läser bloggar och gör allt för att ta bort fokus från pluggandet, men jag tror nog att jag får rycka tag i mig själv nu och börja med marknadsföringen igen. Det är bara ta tag i det, om en vecka är det över :)


Jag vet inte om det är för att vårkänslorna börjar komma och för att solen värmer så gott, men jag är tokigt shoppingsugen nu alltså. Är trött på min vintergarderob och vill slänga på mig massa härliga vårplagg.
Inte helt fel att det damp ned en rabattcheck på 30 % på Lindex idag eftersom jag bara för nån timme sen kollade på en fin BH där, så lite shopping belönar jag mig nog med sen. EFTER effektivt plugg.


Får man säga att man längtar lite tills ens sambo reser bort en vecka? ;)
Tolka det inte helt fel men jag tycker faktiskt att det ska bli lite skönt att få vara ensam hemma ett tag och kanske får jag besök av familjen över påsk också :) Annars finns det ett par andra planer som jag ser fram emot.



Nej nu var det plugga jag skulle göra ja...



/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback