In the middle of the street



 
OBS! Inte jag som ritat ;)




Jag är trött, tröttare, tröttast just nu och ögonlocken känns så tunga att det krävs rejäla kraftansträngningar för att hålla dem öppna. Har sällan längtat så mycket efter att få bädda ner mig som nu. Jag längtar lite extra mycket eftersom jag är ledig från skolan imorgon och kommer att få skrota runt här hemma ensam under dagen och göra precis ingenting. Det ska bli himmelskt!
Jag har dock några saker på agendan, två viktiga, och j o b b i g a, samtal som jag måste ta tag i imorgon.
Sedan ska jag slå en ett stoort paket. Jag ska rita två, eller kanske rentutav fyra födelsedagskort, wiie.

Jag kanske borde lägga upp lite av mina alster emellanåt?
Jag har sagt det tidigare men säger det igen, jag ångrar gruvligt mycket att jag inte har hållit i mina kunskaper inom teckning eller för den delen tagit tillvara på min talang. Jag måste hela tiden underhålla det för att vara bra. Det tar en tid att öva upp sig igen, men jag vet ju att det finns inom mig.
Sen, finns det något mer rogivande än att ta fram sina papper och pennor och börja teckna? Sitta i sin egna värld med musik i bakgrunden och bara låta kreativiteten flöda fritt?
Tack morfar, jag har ärv min talang från dig och jag tänker inte låta den gå förlorad.

Nu ska jag hämta upp och vika den sista tvätten för dagen, sen dusch och sen S Ä N G E N :)


/A

Kommentarer
Anonym säger:

Åh vad fint har du ritat?

2010-10-26 | 21:17:49
Elin säger:

Jaa absolut! Upp med lite teckningar :) önskar att jag också kunde rita och måla..



Krams!

2010-10-26 | 21:43:19
Bloggadress: http://pepplas.blogspot.com
M i z c a säger:

Jaaaa... du som håller på med sånt, sy den själv.. Underbart. Då får du en klänning som ingen annan har.. =)

Vi har ingen vigselring!

2010-10-27 | 10:39:33
Bloggadress: http://www.mizca.se
M i z c a säger:

Jag tar inte direkt åt mig då det inte var personangrepp men jag blir så arg. För allt jag skriver är bara fel för henne. Jag gör aldrig rätt. Tydligen bara för att jag är arbetslös, men jag har inte valt det själv. Blev ju varslad, sen har jag sökt jobb efter jobb, jag vill ju inte gå hemma. Jag försöker göra något åt det, nu när jobben inte finns åt mig valde jag därför att plugga istället, bättre än att gå hemma. Jag gör något åt det åtminstone.



Precis, det var ams som erbjöd sig för att jag skulle ha bättre chans att klara studierna, men det handlar om en termin. När jag väl kommer in på högskolan tar jag ju lån som vem som helst.

Min syrra pluggade några år helt utan ersättning, undra vad den där jennyfer säger om det. Är det också fel? Syrran fick bidragsdelen, sen klarade hon sig själv.

2010-10-27 | 11:01:35
Bloggadress: http://www.mizca.se
M i z c a säger:

Vi hade förlovat oss ett halvår innan vi gifte oss, typ så vi tyckte det skulle vara trist att byta ut ringarna så kort efter. Dessutom gillar vi dessa och sa att dom funkar ändå. Meningen är att vi skall införskaffa oss vigselringar också, men det tar vi när vi har råd så vi får dom vi verkligen vill ha. När vi gifte oss hade vi inte pengarna till det o då vill man inte köpa en ring bara för att som man sen bara byter ut.

2010-10-27 | 11:03:32
Bloggadress: http://www.mizca.se
stella säger:

Superfina!! Hoppas du mår bättre! många kramar!

2010-10-27 | 15:32:19
Bloggadress: http://www.hildebrandt.cz

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback