men med fläckar är jag född





Jag är så fruktansvärt trött, det känns som att jag går runt i en ständig dimma och jag har nästintill tunnelseende. Det kan kanske förklara varför jag vaknade med huvudvärk i morse, som jag trodde skulle bli bättre men som istället utvecklades till migrän efter en stunds plugg på bibblan, en tablett och en halvliter vatten senare var jag åter på banan.
Efter en förmiddag med intensivt plugg och en eftermiddag med för en gångs skull en helt okej och vettig föreläsning så har jag tömt hela min kropp på energi, huvudvärken har nästlat sig tillbaka och jag vetetusan om jag orkar röra mig ur soffan mer idag.

Just nu vill jag mysa ner mig i soffan med lite god mat framför något bra på tv med M.
Men jag vet att när han kommer hem så sätter han igång med städningen, fy tusan vad han är bra. Det bäst är att jag dessutom fått lov att lata mig och titta på när han städar. Dock har jag varit snäll och plockat allt så han behöver "bara" damma av allt, dammsuga och våttorka. Han påpekade faktiskt själv igår att det behövdes, dels för att han såg att det är dammigt här hemma men också för att han märkt på mig att jag börjat bli snuvig. Kan inte vistas i miljöer som är dammiga, en stund går såklart bra men att bo i damm är inte det bästa för mina luftvägar. Han är för go ibland faktiskt.

Men, jag behöver nog slänga ett par ögonkast ner i Sköldbergs poetiska logik inför seminariet imorgon, känner att jag just nu har noll koll och blandar ihop allt. Gaah.


Vi tog oss en välbehövlig pluggvila imorgon, vilket innebär SOVMORGON!
Eller, pluggvila är fel, hemmaplugg är mer rätt. Vi bestämde oss för att inte ses för att vi alla är i rejält behov av att få sova ut lite efter intensiva pluggdagar. Verkligen inte mig emot.


Idag kom Ms julklapp, dock vet jag inte vart jag ska gömma undan den så länge utan att han hittar den.


/A

Kommentarer
M i z c a säger:

Jag har inte dyslexi (kan inte ens stava, haha) har bara svårt att koncentrera mig, måste läsa sakta för att förstå vad det står :)

Men det är superbra att vissa skolor har denna hjälpen och jag tror att många skolor har det.

Vi lever liksom på 200-talet och fler skolor tar hänsyn till "handikappen" och hjälper skolbarnen :)



Det har du rätt i .

2010-10-21 | 17:19:43
Bloggadress: http://www.mizca.se
L I L I J A säger:

Svar: Haha, gud, vad kul - alltså verkligen på pricken likadant gör jag också! På alla punkter!

2010-10-21 | 22:16:58
Bloggadress: http://lilija.com
Mimmi säger:

Hallå Anna!

Allt går fint på textilhögskolan, superkul:) för dig med?

Åh tack så mkt, är jätte nöjd verkligen. Vet inte vad färgen heter men det är ju mörkblond iaf. Är gjort på Sense på kungsgatan här i gbg. har numret till den tjejen som gjorde det ifall du vill ha:)

kram kram

2010-10-21 | 23:07:50
Bloggadress: http://mimmikahlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback