Tummen upp!



Jag är en planeringsmänniska, och har nog alltid varit. Oftast har jag dock varit alldeles för dålig på att planera mig tid på optimalast sätt, men jag tror jag nu börjar lära mig.

Jag lovade mig själv, efter en dyrbar present, att jag skulle ta skolan mer på allvar nu och nog har jag gjort det allt. Är det något jag prioriterar i första hand nu så är det skolan och inget slår nog känslan av att bli klar med plugget i tid och kanske till och med vara klar i god tid innan vilket jag faktiskt har gjort de senate veckorna.
Med andra ord så är mina helger precis så som de ska vara, pluggfria, istället planerar jag in allt plugg under veckorna och inte softar i soffan där jag annars brukar hamna under vardagarna. För visst är det bra mycket mysigare att krypa ned i soffan när kvällen kommer tillsammans med M istället för att sitta där och jäsa hela dagen.

Tummen upp för mig :)

Jag är sedan en timme tillbaka faktiskt klar med dagens måsten och har inväntat att Marcus ska komma hem. När han kliver innan för dörren ska vi bege oss mot friskis, jag ska förnya mitt medlemsskap och han ska skaffa ett. Nu är det slut på ursäkter framöver.
Jag kommer dock inte ha nåra specialla mål med träningen, det blir mest ett stressmoment för mig då, utan jag ska gå när jag känner för det och inte känna att jag måste gå dit.
Den här terminen kommer det bli mycket gym också, förra året/termninen besökte jag inte den delen en ända gång.


Nu borde hjärtat snart komma :)


/A

Kommentarer
Malin I Form säger:

Jag är bra på att planera men sämre på att följa det ;P



Sv: Jag tycker att det är bra som komplement till den vanliga träningen. Yoga på 30 min är ju grymt tex. Och sen blir det roligt samtidigt!



Kram

2010-10-19 | 19:36:11
Bloggadress: http://maliniform.shapemeup.se
Malin I Form säger:

Sv: Jodå, jag tror bara det handlar om inställningen faktiskt! Ska ju springa Gbg-varvet först..

2010-10-19 | 22:21:40
Bloggadress: http://maliniform.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback