Back to school



Då var första skoldagen avklarat för detta kandidatår, spännande.
Lite mindre spännande med 4 grupparbeten på vardera cirka 7 sidor och en individuell, men det ska nog bli bra det med. Med andra ord väldigt mycket hemarbete, både på gott och ont.
På fredag börjar min andra kurs, ska bli intressant och se vad den handlar om.
Vi i BC kände oss nog lite bortkomna idag allihopa eftersom läraren pratade om diverse kurser som vi läst och böcker vi haft (alla utom vi förstås) - men det är väl så eftersom vi fick en genväg in till kandidatåret.


Igår visade sig Borås från sin allra bästa sida, i solen var det 22 härliga och friska grader.
Zandra och jag satte oss och njöt och tog ikapp lite svunnen tid på en uteservering, tills getingarna invaderade oss och vi flyttade in oss.
Efteråt blev det en kollektiv klippning, skulle egentligen bara hänga med när Zandra skulle klippa sig för att boka in en tid senare i veckan men de hade tid på en gång så det var ju lika bra att få det överstökat.

Domen på mitt hår är, KAPA!
Jag gör verkligen alla rätt med mitt hår men ändå är det värre än någonsin, och jag lär aldrig kunna få långt hår - så jag har gett upp nu och håret får helt enkelt bestämma.
Behövde egentligen ta säkert 5-10 centimeter till på längderna men jag hade ingen lust att bli korthårig, hade inte riktigt ställt in mig på det mentalt så det fick räcka med den decimetern som försvann.
Så nu känns mitt hår kort och tråkigt, men å andra sidan fräscht och det är väl egentligen det bästa.


Imorgon är det ledig dag igen, och då hoppas jag att solen håller sig framme för då blir det en promenad, och även en promenad upp till Knalleland för att se om jag kan hitta en viss färg till vårt nya bord. Så det kan bli klart nångång!


Nu ska jag gosa ner mig under en filt och slumra lite ;)

/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback