Long time no seen





Det har varit fullt upp - minst sagt - den senaste tiden. Jag har inte haft tid med varken Marcus eller mig själv.
Vad det berott på? Plugg, men nu har det lugnat sig lite och det känns som att jag är i fas igen.
Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon efter många nätters otroligt dåliga sömn och jag har bara tagit dagen som den kommer, hittils har jag bara softat runt, ätit lunch och nu sitter jag med en kaffekopp och njuter.


I helgen var vi hemma hos familjerna och det var underbart. Jag hade en härlig lördagskväll med Elin (och kattungen Stig) och det var otroligt fint att umgås med henne så länge och inte bara ses över en fika. Ju mer jag träffar henne desto mer inser jag att det vi har mellan oss är starka band och är det någon som kommer finnas vid min sida resten av livet så är det hon, utan tvekan. Henne blir jag inte av med i första taget ;)


Det är Torsdag idag, vilket innebär att Marcus snart åker en vecka till Mallis, på lördag för att vara exakt.
Jag har väldigt blandade känslor inför det. Å ena sidan så känner jag att jag behöver det, vi har egentligen en del att prata om men det är bara dumt att göra det innan resan så då har jag en vecka på mig att rannsaka mig själv och verkligen söka i mitt inre efter vad jag vill med livet. Å andra sidan hatar jag att inte somna bredvid honom varje kväll och med mina sömnproblem så lär det bli en vecka utan sömn. Han är ju en del av mig och det finns inget härligare än att sova bredvid varandra även om man knappt setts på en hel dag.
Men, jag tror det kan vara nyttigt, jag har inte känt mig som mig själv den senaste tiden och jag behöver en tid för mig själv.


/A



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback