Split my personality






Kvart över nio trillade mina två gruppmedlemmar, och vapendragere, in här hos mig för en dag med plugg.
Vi lyckades till slut att slutföra vårat arbete i Service Management som vi ska lämna in och ha seminarium på under Måndagen som kommer. Det har varit ett stressigt arbete att genomföra, vi hade lite för lite tid på oss men vi har egentligen bara oss själva att skylla också.
Runt halv sex knatade dom hemåt så det blev verkligen en hel dag.


Jag känner mig inte helt pigg. Mitt hjärta slår väldigt oregelbundet och ibland hoppar det över slag så att jag blir svimfärdig.
Jag tog en dusch på säkert närmre en timme för att försöka koppla av lite, men jag vetetusan om jag inte känner mig ännu värre nu.
Ska upp tidigt imorgon för att tvätta, sju med andra ord, så då får jag nog kanske ta tag i att ringa vårdcentralen. Egentligen framförallt för min hy som bara blir värre och värre, men jag kanske bör tala med dem om min yrsel (och nu hjärtat) som kommer och går lite titt som tätt.

Jag skulle ge mycket för att ha M hemma som kan fixa med mat och sånt där, jag känner att energin är så uttömd att jag knappt vet vad jag heter just nu. Matlagning är bland det sista jag tänker på.
Tur att jag har rester kvar sedan förrgårkväll som jag kan värma. Helst skulle jag nog krypa ner i sängen redan nu ;)



Jag är inte hel utan dig.

/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback