Du är välkommen hit






Det är en underbar dag idag, det är fredag och något annat än underbart kan det väl inte bli när solen strålar? Hade bestämt sovmorgon men solen bestämde att det var dags att stiga upp halv nio imorse, inte mig emot. Har haft en lugn och härlig morgon med kaffe och läsning.
 
Igår var det visning av lägenheten, det kändes väldigt pirrigt, och skumt. Skumt att ha människor i m i n lägenhet som ska utvärdera och kanske sedan köpa en. Egoistisk som jag är vill jag inte att någon annan ska ha min lägenhet, haha. Kan kan flytta med sig den till Karlstad tror ni?
I alla fall så kändes det lite bättre igår, vi hade ganska få bokade visningar men det hade trillat in ett par stycken under gårdagen plus att några som inte bokat dök upp. Så allt som allt var det nio stycken och kollade. På söndag har vi sista visningen, vi får se hur många som kommer då.

Sitter och väntar in att Jennie ska slå en pling. När hon gör det är det dags att bege sig ner mot staden och fixa en intervju. Sedan slår jag nog en runda på stan, behöver växla pund till danska kronor - på fredag är det KÖPENHAMN! Ska även växla tillbaka lite norska kronor som M hade över. Pengar in :)

Behöver köpa mig ett par nya jeans, eftersom mina favvisar från högstadiet nu bestämt sig för att inte vilja samarbeta längre. Jag hade visst ett stooort hål i rumpan, märkte att det blev lite kyligt där igår, haha.
Med tanke på att det är över tio år sedan jag köpte dem så kanske det inte är helt dumt att faktiskt köpa nya heller, det är nog på tiden. Nu när jag tänker på det... crazy att jag fortfarande kommer i dem efter tio år. Galet. Dessutom får jag en känsla av att jag börjar bli gammal också. Blöh :)

Haha galet osammanhängande inlägg, men så får det väl vara ibland.

/A


Kommentarer
Stella säger:

Nya jeans låter det onekligen som du förtjänar!

jag tycker det är så skumt att säga, ja, men det var typ 10 år sen, bara för att inse att det inte bara var 10 år sen, utan också att jag liksom inte var 10 för 10 år sen. freaky! men du, 25 är verkligen ingen ålder! Kram!

2011-05-02 | 10:10:02
Bloggadress: http://stella.hildebrandt.cz
M E R E I säger:

- löve ur header!

2011-05-03 | 17:16:26
Bloggadress: http://dajeroma.blogg.se/
Siri - En personlig blogg om mode och stil. säger:

sv: Stort tack! Det var en spännande och intensiv dag :)

2011-05-03 | 21:59:38
Bloggadress: http://siribeckman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback