Pôska'



Dagarna flyter som på som de ska. Vi ligger rätt bra till med examensarbetet så efter idag tar vi lite "påskledigt". Ska bli härligt att komma hem till familjerna lite. Det blir troligtvis sista gången innan sommaren nu.

På tal om sommaren så pratade jag med IKEA igår och jag kommer hamna hos den personen som intervjuade mig och kommer spendera min sommar på sovrum. Det känns SÅÅ bra! Hon lät så entusiastisk över att jag skulle få komma till just hennes avdelning så det känns verkligen som att jag kommer trivas HUR bra som helst (och att jag gjorde ett bra intryck på intervjun). Kommer att börja den sjunde juni och då får jag börja att vara med på ett avdelningsmöte - lärorikt :)
Dessutom var hon väldigt hjälpsam när det gäller skolan och sådär. Hon ville egentligen att jag ska börja utbildning och sådär i maj men det blev i juni ändå, allt för att skolan ska få gå först. Det känns väldigt bra eftersom jag gärna vill fokusera helhjärtat på examensarbetet i första hand.
Sedan skulle hon försöka fixa så att jag kunde få ledigt vecka 33, vilket hon inte trodde skulle vara några större problem eftersom jag sade till i god tid.

Vad händer vecka 33? Jo, mina underbara vänner har kommit med den helt fantastiska idén om att vi (4 tjejer) ska ta en resa tillsammans. Det blir min älskade Lena och min älskade Elin och sedan deras gemensamma vän Linda. Kan det bli bättre, tror knappast det va?! Åh vad jag ser fram emot det!


Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och fixa iordning mig lite. Idag blir det intervju för examensarbetet och sen beger vi oss mot skolan för att sammanställa det lite.

Ser lite mulet ut idag, tråkigt med tanke på hur underbart vädret varit senaste två dagarna. Men kanske är det lika bra för igår satt vi mest ute i solen och glassade istället för att plugga. Men det var helt klart värt det, hehe.


/A


Kommentarer
Sandra säger:

Ja Mias bok är verkligen grym. Hehe ja då förstår jag om du tycker den är extra rolig.

2011-04-26 | 18:42:37
Bloggadress: http://sandraevaldsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback