Fingers crossed - again


We♥it


Eftersom vissa (nämner inga namn, *host*M*host*) till och med får samtal om jobberbjudanden från jobb de inte ens har sökt eller visste att det fanns anslag ute om, så hoppas jag innerligt på mina två ansökningar - två butikschefsjobb. Det är alltid lika pirrigt att skicka iväg ansökan för jag tvivlar alltid på om jag klarar det, men vad tusan! Har jag lagt ned tre år på en utbildning inom området så ska det väl löna sig? Drivkraften har jag absolut, det är väl egentligen det enda viktiga.

Jag sökte ett BC jobb för någon vecka sedan och nyss hittade jag det andra. Ansökan gick ut imorgon så jag skyndade mig att klicka iväg den. Det är "fel" stad egentligen men kan ändå bli så rätt eftersom tidigare nämnda samtal om jobb för M handlade om samma stad. Där det dessutom är tusen gånger enklare att få lägenhet.

Så ikväll är jag trött efter ett spinningpass och pirrig i magen. Ska äta god mat och kramas med mitt nyfriserade hjärta ikväll, det ser jag fram emot ♥

Imorgon blir det tidig föreläsning i redovisning och sedan kanske plugg på bibblan på övningar eller en fika. Förnuftet säger plugg först - fika efter. Det kanske är något vi får implementera, humöret, orken och motivationen imorgon får dock sista ordet, hehe.


/A


Kommentarer
Siri - En personlig blogg om mode och stil. säger:

Åh så spännande! Jag håller mina tummar för dig :) Kram

2011-02-16 | 21:07:04
Bloggadress: http://siribeckman.se
BEAUTY SECRETS Vinn hårprodukter! säger:

Hoppas du får jobb som butikschef! Vore ju grymt!:)



Delta gärna min utlottning av proffs-hårprodukter finis!

http://beautyandsecrets.blogg.se/2011/february/tavling.html



Kram<3

2011-02-16 | 23:19:12
Bloggadress: http://beautyandsecrets.blogg.se/
M i z c a säger:

Ohh .. Jag håller tummarna för er båda, då kanske det blir flytt i framtiden då .. Svarar du på om jag frågar till vilken stad? :)



Svar: Ja, det känns lättare, men vi är ju många som slåss även om sommarjobben.. men vad som hade ju vart skitbra att få..

Skulle jag få ett sommarjobb och inte komma in på högskolan till hösten heller kanske jag har chans på fortsatt jobb där, man vet ju aldrig.

2011-02-17 | 09:56:41
Bloggadress: http://www.mizca.se
tille - fotoblogg säger:

åh, jag älskar weheartit.

2011-02-17 | 16:31:55
Bloggadress: http://ttillen.blogg.se/
Malin I Form säger:

Håller tummarna Anna, lovar :)

2011-02-18 | 10:17:29
Bloggadress: http://maliniform.shapemeup.se
Stella säger:

jag vill också ha jobb att söka! Håller tummarna för dig!

Jag funderar också på att läsa i sommar, kommer i alla fall söka kurser, dels för att jag inte är helt säker på ifall en jag läst kommer att funka (väldigt lik en annan) och precis som du säger, räkningar har man ju ändå.

Ska nog höra av mig till ett par rekryteringsbyråer här i stan och se ifall de kan hjälpa till.. tycker mest att det är svårt att komma på jobb som liksom är roliga att gå till, vill ju helst undvika söndagsångest varje kväll :)



Kram!

2011-02-20 | 19:51:11
Bloggadress: http://stella.hildebrandt.cz

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback