Just say I do


Goood Moorning. Idag sitter jag och filurar här vid köksbordet samtidigt som Bruno Mars strömmar ur högtalarna. Jag har redan avverkat frukost, läst bloggar, tidningen och det där som brukar ske. Kaffekoppen står bredvid och jag måste börja skriva på det där CVt idag. Jag har tre jobb, eller i alla fall ett av dem, som jag ska söka idag. Det tar emot lite måste jag medge, jag är inte helt nöjd med det jag har.

Jag har fortfarande ont i magen, vilket inte är sådär superlajbans direkt. Det gör visserligen inte tokont, men hellre att det får bryta ut ordentligt och göra riktigt ont en dag för att sedan försvinna än att hålla på och göra såhär mes-ont mest hela tiden, morr.

Jag kan inte påstå att jag är överdrivet sugen på metodkursen idag, men tre timmar får jag väl stå ut antar jag. Det är tråkigt att ha en kurs som man verkligen undrar varför man går och som inte är frivillig att läsa heller.

Nej usch vilken negativ person jag är idag då, det får det bli ändring på NU! :)


/A

Kommentarer
N I L M A säger:

Får nog lyssna mer på Bruno mars, det är ju skitmånga som gör det så något bra måste de vara;P



Sv: Japp, tror väl det var Dalarna ja!

2011-02-23 | 13:28:18
Bloggadress: http://www.nilma.se
Stella säger:

I wish I had 3 jobb att söka!!



Nu vet inte jag hur er metodkurs är, men jag tyckte kanske inte heller att den var superkul, men lärorik. Vi hade fem olika uppgifter, typ analysera olika uppsatser på olika niva och sista uppgiften så skulle vi skriva inlednings & metod kapitel till en egen tänkt uppsats, vilket var väldigt bra!



Hoppas du klarar dig igenom dagens föreläsning!

kram!

2011-02-23 | 14:56:22
Bloggadress: http://stella.hildebrandt.cz

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback