Kärlekens dag



Igår bojkottade jag helt det där med kärlekens dag. Under nio år har jag försökt med den ena överraskningen efter den andra men killar har inte lika stor entusiasm kring den dagen som (vissa) tjejer. Så där satt jag i mina sunkiga mjukisar, trött efter en intensiv pluggdag som vilken annan dag som helst. Hem kom min andra hälft med en helt oväntad överraskning. Ja, man kanske inte kan säga att det är en överraskning en sådan dag men jag vill ändå påstå att det är det när det gäller M. Jag fick hämtmat från godasta thaien, en av mina favorit Disneyfilmer och en chokladask. Klyshigt, men det är struntsamma för mig, huvudsaken är faktiskt att han prickade in rätt med vad jag gillar ♥

Vi hade en väldigt härlig kväll tillsammans och det var ett tag sedan vi tog den tiden för oss. Vi låg i varandras famnar och pratade till ganska sent i natt. Mycket handlade om framtiden och jag fick ur mig en del av det som huvudet har varit full utav ett tag. Saker han sa värmer verkligen i hjärtat samtidigt som tankarna fortfarande far omkring. Framtiden är verkligen ett oskrivet blad, men drömmar och förhoppningar finns det fullt av.


Nog för att alla hjärtans dag är den mest förutsägbara dagen på hela året och att man ska visa kärlek och uppskattning varje dag så gillar jag ändå tanken av att ha en speciell kärleksdag. Oavsett om det var igår eller på en årsdag. Ibland behöver man bli påmind om varför man älskar varandra så som man gör och i vardagen kan det ibland vara svårt att komma ihåg det.

/A

Kommentarer
Sandra säger:

<3

2011-02-16 | 09:03:03
Bloggadress: http://aprilhimlar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback