Lovely friday



God morgon fredag. Måste börja med att säga att det känns helt okej att vakna upp till ett vitt Borås med tanke på de flesta bloggar och facebook uppdateringar skvallrar om snökaos runt om i Sverige. Här är det i varje fall inte snökaos utan snön ligger där på backen mest. Det ser dock rätt halt ut.

Idag tog jag mig faktiskt sovmorgon, det behövdes. Min migrän härjade med mig hela kvällen och natten. Nu har den gömt sig lite men jag känner allt att den lurar där inne fortfarande. Sov till halv tio, det var ett tag sedan faktiskt.

Den här helgen kommer bli riktigt fantastisk!
Ikväll blir det lite matlagning med fina tjejer - bäst att passa på när Marcus ändå är i Göteborg och roar sig utan mig ;) I morgon kommer Elin och Jimmy och hälsar på till söndag. Det kan knappast bli en bättre helg än så :)

Med tanke på alla besök under helgen så ska jag alldeles dra igång en ordentlig städ. Visserligen städade vi i förrgår men hann aldrig dammsuga och sådär och eftersom jag är som en orkan har jag märkt så finns det en del att plocka med även idag. 

Så, dricka ur kaffekoppen och sen är det full rulle hela dagen.


/A 

Kommentarer
Siri - En personlig blogg om mode och stil. säger:

sv: Hihi tack :) Det var en mysig middag, dock är deras modersmål spanska så jag har lite svårt att hänga med ibland, men det är bra övning för mig! :) Hoppas att ni också fick en mysig och god middag! Det låter som att du kommer att få en riktigt trevlig helg - gud så härligt!! :)

Håller tummarna för er komplettering, det ska bli så himla skönt att få lägga de här kurserna bakom sig. :) Trevlig helg!! Kram

2011-02-11 | 11:06:01
Bloggadress: http://siribeckman.se
Malin I Form säger:

Ja, något kaos tycker jag ju inte att det är, även om jag hade klarat mig utan. Vilken söt bild på dig förresten!



Sv: Ja, det är superskönt!

2011-02-11 | 13:51:45
Bloggadress: http://maliniform.shapemeup.se
M E R E I säger:

- fin bild!

2011-02-19 | 14:56:22
Bloggadress: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback