M å n d a g 2011.02.07

 



God morgon den här disiga måndagen.

Måndagar är aldrig speciellt uppiggande måste jag säga, men ännu mindre efter att ha spenderat en helg hemma i värmland. Det är otroligt hur fort en helg kan gå, den här gången hann vi ändå med en hel del. Vi åt goda räkor i Kristinehamn, fikade med stoor bulle hos U-B & H (Marcus mormor och morfar), spenderade åtta timmar på ett födelsedagskalas med härliga människor, firade Kevin och fick hembakade semlor - urgoda och så tände vi ljus hos mormor och morfar. Där emellan så fanns det faktiskt inte så mycket slötid. Intensivt är ordet.


Det skär alltid lite i hjärtat att åka tillbaka, men den här gången slog det mig att det snart inte är så. Det är så himla lite tid kvar i Borås nu, det är nästan skrämmande. Dessutom åker vi hem om tre veckor igen, det vankas lite arbetsintervjuer - i alla fall för en av oss. Jag hoppas verkligen att det går vägen. Med andra ord var det faktiskt ganska skönt att komma tillbaka till Borås, för det här är trotsallt hemma ett tag till. Ibland önskar jag att det hade varit närmre hem, då hade vi kunnat bo kvar. Eller att det hade kunnat gå att ta med lägenheten :)


Idag står det planeringsrapportsskrivande på schemat tillsammans med Jennie, sen ska det tränas. Det ska nog bli väl med den här dagen även om den ser riktigt tråkig ut utanför fönstren.


/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback