T i s d a g 2011.02.01


Hej på dig februari!

Vi slängde om lektionerna lite idag och gick på civilekonomernas lektion i redovisning istället för våran, vilket betyder att vi fick förmiddag istället för eftermiddag. Det visade sig vara ett smart drag då vi kunde gå hem redan ett istället för fyra. Med andra ord tog kompletteringen inte mer tid än cirkus en timme (oeffektiv tid), hehe. Så jag sitter nu här i soffan och njuter av att eftermiddagen blev lite längre.


Det är en dag med blandade känslor. Det är ibland svårt att veta hur jag ska förhålla mig till saker och ting och hur mycket jag behöver påverkas. Det är svårt att veta vad andra, och vi, går igenom just nu. Att slitas mellan hopp och förtvivlan. Jag vet att många varit i just den sitsen och det gör mig också ledsen, det är inget jag önskar till någon. Jag tror och hoppas att allt gått bra och att fokus läggs över helt och hållet på tillfriskning, men det får tiden utvisa - den här gången tar jag inte ut segern för tidigt för det gick ju inget vidare sist.


Jag ska försöka lägga tankarna åt sidan och ägna mig åt att plocka lite här hemma istället. Inget blir bättre av att jag grubblar, snarare tvärtom. Jag vet inte vad jag hade gjort om jag inte hade gått till skolan idag, jag är glad över att jag har fina vänner som piggar upp sådana här dagar. Allt som oftast behövs bara lite skratt och någon som får en att tänka på annat för en stund ♥


/A



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback