We´re only here for a while



Den här morgonen är ingen jag tänker lägga till minnes speciellt mycket. Klev upp tidigt och ser att det snöar/regnar ute. Jag är mindre sugen på att om en timme bege mig mot skolan i det här vädret, men det är bara att bita i det sura äpplet. Får leta på ett paraply och se glad ut. Vid såna här väder är det inte kul att behöva gå igenom hela stan för att komma till skolan, annars klagar jag sällan på avståndet eftersom jag får en härlig promenad varje dag. Idag kommer den dock inte vara lika härlig, får hoppas det har gått över tills det är dags att bege sig hemåt vid lunch.


Det flöt på smidigt för mig och Jennie igår med planeringsrapporten, jag tyckte det såg liite mörkt ut till en början men det slutade med att vi fyra timmar senare blev klara. Har bara lite sökord som ska in i referenserna. Skönt! Det betyder att jag i eftermiddag och hela morgondagen får en hemmaplugg dag, vilket jag tycker ska bli ljuvligt och välbehövligt.


Idag står redovisning på schemat, vilket är kul.
Det blev ingen träning igår då Marcus kom hem sent från jobbet och vi var tvungna att fylla på frysen och kylen, så det blir träning idag istället och jag är redan nu laddad! :)


Nu ska jag göra mig iordning lite. Skulle behöva ta en tur på stan och fylla på både smink och ansiktsvårdsförrådet, men jag får se om ekonomin tillåter sådana utsvävningar.


Hej med er.
/A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback