Emotional rollercoaster



Tänk vad en dag kan vända, bara sådär rakt upp och ned. Ytterligare ett besked, som ett enda hårt slag i magen. Luften går ur mig, ur oss alla. Tydligen kan jag aldrig sänka garden, det känns som att jag måste vara på min vakt och aldrig lätta på stenarna över bröstet. För så fort lättnadskänslan infinner sig och att det känns som att allt ordnar upp sig och jag börjar se ljusningen ja då kommer den där smällen - hårdare än tidigare.
Vi frågar oss alla varför, det är naturligt, varför händer det just oss. Kanske är det som jag tidigare trott, att svåra saker händer de som har styrkan att klara av det, men är inte det också orättvist? Jag försöker återigen komma tillbaka ur den här karusellen och virrvarret av känslor och tankar, jag försöker att tänka framåt och rakt, inte gräma mig över något jag ändå inte kan göra någonting åt - inte älta. Det är såhär det ser ut nu, jag kan inte annat än gilla läget och fokusera framåt. Vi fixar det igen, det finns inget annat alternativ. För dig är jag stark. ♥
 



Kommentarer
M i z c a säger:

Då håller jag tummarna för att du får det :)



Jo, jag borde gått och sagt ifrån (för som du förstod fann jag ett trasigt plagg igår) men jag vet inte riktigt varför.

Om jag tänker efter och sätter mig själv i butikens situation hade jag blivit glad och tacksam ifall en kund visade en trasig vara så jag kunde ta bort den!

Jag borde skämmas och jag gör nog det litegrann, för som sagt, hade ju vart mycket trevligare om jag berättat om plagget istället för att bara hänga tillbaka det lite fint. Får springa in imorgon igen och se om det hänger kvar så får jag berätta om det då :)

2011-01-26 | 13:06:55
Bloggadress: http://www.mizca.se
Evelina säger:

Finaste du, hoppas allt ordnar upp sig snart! Vad det än handlar om så är du start, glöm inte det.

Många kramar!

2011-01-26 | 13:13:56
Bloggadress: http://happilyeverafter.se
lena säger:

finns här alltid, glöm inte det! Du är stark min underbara vän! <3



Kärlek till dig !

2011-01-26 | 23:53:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback