Kameradomen



Nu har jag äntligen kommit fram till Folksam och anmält skada på kameran - jag har nu fått domen.
Värdeminskningen på kameror är ganska kraftig så hon trodde inte att det ens vart värt att skicka den på felsökning. Jag får dock pengar insatt på mitt konto, men med ålderavdraget och självrisken så är inte summan så mycket att hurra över, knappt att det räcker till felsökningen skulle jag gissa. 
Jag får dock välja själv om jag vill skicka in kameran på felsökning eller använda summan till en ny kamera (eller slösa på annat). Till det så skulle hon skicka mig värdecheckar på Siba som de samarbetar med. Hon visste inte om de hade någon bra deal att erbjuda inom kameror, men om inte fick jag använda värdecheckarna till vad jag ville inom två månader, det är alltid något.

Det känns tråkigt och onödigt att behöva köpa en ny, den gamla är inte direkt välanvänd om jag säger så. Dessutom lär jag ju behöva lägga till en hel del tusenlappar för att ens kunna köpa en ny och det är inte riktigt något jag kan undanvara för en kamera nu när London hägrar. Visst har jag en jättebra liten och smidigt kompaktkamera som tar riktigt bra bilder som får följa med på resan, men jag hade sett fram emot att få ta riktigt fina bilder med min fina och bra kamera. Baah.


Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt min otroliga otur vad gällande saker och ting. Nu vill jag nästan grina, det är bara materiella ting det vet jag men i min situation som student så är det ett ganska högt värde som bara på något vis ska kastas i soporna. Varför kunde det inte bara ha varit det där rackarns objektivet det var fel på?! (vad enkelt och bra det hade varit)


Det råkar inte vara någon som är duktig på att laga kameror till ett billigt pris?

/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback