L ö r d a g 2011.01.29


Halv nio klev jag upp och blev serverad färska frallor och nybryggt kaffe, mysigt. Det är inte så ofta vi äter frukost tillsammans eftersom vi sällan går upp samtidigt. Idag gick jag upp tidigt för att få en liten stund tillsammans. Tyvärr lämnade M mig precis för jobbet, tråkigt att han måste jobba en lördag. Fast han gör det så att han kan ta ledigt på fredag när vi åker hem så det får väl vara värt det.


Idag har jag en sjuk träningsvärk på insidan låren! Gjorde en ny övning på gymmet igår och jag antar att det är en övning jag borde göra fler gånger med tanke på träningsvärken. På sätt och vis älskar jag träningsvärk, det blir en utmaning på något sätt och det vittnar om att jag faktiskt tog i ordentligt.


Det känns som en tråkig lördag idag. Ensam hemma och vädret utanför är allt annat än lockande och uppmuntrande. Jag vet inte om jag ska fortsätta lite på det tråkiga temat och passa på att plugga när M är iväg, eller om jag ska göra något roligare - redigera dopkorten på mig och mina bröder.
Det sistnämnda lockar mest, dels har jag lovat mamma för längesedan att fixa det och det vore kul att ha med dem hem i helgen och dels så är det rätt avslappnande att sitta i photoshop och pilla.

Med tanke på min tidiga uppgång idag så blir ju dagen lång, kanske hinner jag med bådeoch.
Nu ska jag i alla fall börja dagen med en dusch, jag fungerar inte riktigt förräns jag får min dusch och får på mig lite snyggare kläder en pyjamas.


Hej på er förresten :)


/A

Kommentarer
Sofie säger:

Att redigera dopkorten lät mycket roligare än att plugga :) Själv skulle jag med behöva plugga men hittar säkert på nått roligare. Min sambo jobbar också så man kanske skulle plugga ändå när det är tyst och skönt hemma.

2011-01-29 | 09:52:48
Bloggadress: http://sofiefa.blogg.se/
Suneeta & Chanel säger:

Vilken fin header du har!!

2011-01-29 | 10:13:44
Bloggadress: http://chanelsuneeta.blogg.se/
Feliciaa säger:

Hej!

Kan du göra en header till mig?

2011-01-29 | 10:17:45
Bloggadress: http://epiv.blogg.se/
becka säger:

fin blogg ! :D

2011-01-29 | 10:29:02
Bloggadress: http://http:/bbbbeckas.blogg.se
evin säger:

jag har också galen träningsverk på insidan av mina lår!

2011-01-29 | 10:39:43
Bloggadress: http://evinws.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback