London Baby!




Nu är både flyg till och hotell i London bokat. Det ska bli så himla underbart att komma från Sverige i fyra dagar och bara vara tillsammans med Marcus - vi behöver det båda två. Det passar perfekt in på halvtiden i terminen och i London ska jag ladda upp batterierna inför examensarbetet som sätter igång när vi är hemma igen. Jag är väldigt förväntansfull eftersom jag aldrig varit där tidigare.
Jag hoppas innerligt att våren är i full gång och att London bjuder på sol under våran vistelse, då kan ingenting bli fel. Nu måste jag leva ännu snålare än vad jag redan gör ett tag framöver så att jag kan ha med mycket shoppingpengar, jag vill ju kunna unna mig när jag väl är där så det ska nog inte bli så svårt att spara undan en slant.  


Om någon som varit i London har tips på vad som absolut inte får missas så tas de tacksamt emot :)


/A


Kommentarer
Sandra säger:

Yeah baby! :) hihi.



Shopping: Oxford Street.

Butiker:

1. River Island: ett mellanting av H&M och Topshop.

2. Primark: shoppingheaven, BILLIGT!

3. La Senza: Fina och prisvärda underkläder.

4. Hamleys, en helt underbar leksaksbutik! :) Och jag menar inte sexleksaker. Haha.



Nöjen:

1. Madame tussauds, kanske en turistfälla men vi tyckte att det var ett måste. Vi bokade biljetter på nätet i förväg hemifrån.

2. London Eye, är väl också en turistfälla men så otroligt vackert att se London från luften vi hade tur med vädret också, åkte när solen gick ner. :)



Ett tips är att promenera mycket, då ser ni mest, vi gick överallt tog bara taxi en gång och det var mellan madame och london eye eftersom vi hade en tid att passa.



PUSS

2011-01-30 | 15:56:17
Bloggadress: http://aprilhimlar.blogg.se/
Stella säger:

portobello market, baby!



Puss!

2011-01-30 | 21:39:07
Bloggadress: http://stellastella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback