Lovely SUNnday!




Det är en härlig söndagsmorgon, solen skiner utanför och vi tog oss en lång sovmorgon med solstrålar som letade sig in över hela sovrummet. Det var mysigt med tanke på att vi igår gick upp tidigt båda två.
Kvällen igår bjöd på film - Knight and day. Helt okej film om du frågar mig, kanske inget mästerverk direkt men den var rätt rolig.


Den här söndagen bjuder inte på så mycket annat än ett pass på friskis. Resten av dagen är helt oplanerad, precis som jag vill ha det.


Imorgon kickar en ny pluggvecka igång, den kommer nog bli lite hektisk, men det får gå. Tre dagar med föreläsningar, varav en heldag. Däremellan ska det klämmas in komplettering på ett arbete - vilket jag kommer skriva på imorgon så att jag har något att komma med tills vi ses med gruppen, sedan ska ett möte med de vi ska skriva examensarbetet om klämmas in. Sen såklart hemmastudier och övningar i bokföring.

I veckan ska jag till tandläkaren också, känns lite skrämmande. Har inte varit där sedan jag fick börja betala - är man tjugo då? Med ett undantag för ett besök för två-tre år sedan i Portugal hos en svensk tandläkare, vilket jag inte riktigt tar på fullaste allvar. Jag är livrädd att de vill dra ut mina visdomständer för det ville den förra göra, blööh. Fast, det är ingen idé att oroa sig redan nu, det får jag ta då.


Nu ska jag mysa runt lite mer här hemma innan det är dags att bege sig mot friskis.


/A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback