M å n d a g 2011.01.24



We♥it

God morgon världen.

Det händer att jag tar lite bloggledigt under helgerna, den här var inget undantag.
I fredags blev det en tur till Göteborg med mina tjejer, hade en otroligt härlig dag, jag har tur som har så fina vänner. Sedan blev det mys hemma med Marcus framför På spåret tillsammans med räkor och god cider. Mumma.

Lördagen bjöd på en tur ner till stan, Marcus skulle kolla klocka som han fått pengar i present att köpa för. Sedan tog vi en mysig fika på Café Bakgården. Resten av kvällen spenderades framför Donkey Kong på Wii och Batman Begins som gick på TV.

Gårdagen var ganska effektiv må jag säga.
Hämta paket, lämna tillbaka objektivet (det skar lite i hjärtat att lämna igen det) sedan blev det träning, plugg och mat. Vi bokade även resan till London. I år blir den verkligen av! Wiiiiiie.


Jag måste stoltsera med att jag slog mitt eget "rekord" på löpbandet med 100 % igår. Jag lyckades springa i tio minuter på 8,5 km/h. Något jag aldrig någonsin i mitt liv klarat av att göra tidigare. Jag har alltid varit en explosiv löpare, varit en hejjare på korta distanser i skolan och sådär men så fort det var till att springa långa distanser så pallade jag inte med. Nu i efterhand vet jag ju att det berodde på astman och att jag inte hade någon medicinering för den. Alltså känslan av att se minutrarna ticka på och känna att jag orkar en till, en till och en till, den är obeskrivbar!
Jag är riktigt stolt över mig själv även om det kanske är en minibedrift för en van löpare, men för mig är de där tio minuterna bevis på att jag är tillbaka och att jag ska stanna här nu. Det är bevis på att astman inte längre är ett stort hinder, visst kände jag av den mot slutet men jag hade nog kunnat springa lite till om jag hade haft medicinen med mig. Åh, det känns så jäkla bra! 


Idag var det segt att komma ur sängen, jag har ett par samtal jag måste beta av innan jag ska befinna mig i skolan vid elva. Idag är vi egentligen "lediga" men Mikaela, jag och Jennie tänkte köra lite övningar i redovisningen. Jag satt med det själv igår och det lossnade rejält, det är riktigt kul när man kan och förstår verkligen.


/A

Kommentarer
Stella säger:

minibedrift tycker jag då rakt inte att det är! herregud, jag får andnöd bara jag springer till spårvagnen, och då har jag varken astma eller röklungor!



ja alltså, jag kände liksom på mig att så fort jag skriver att jag hatar felskrivningar, så kommer nåt dyka upp. och det gjorde det ju! tack dock, det är ju så man lär sig! I början när jag och jason var ihop rättade han mig hela tiden, och fyyy som jag hatade det! men hade han inte gjort det hade jag säkert gått omkring och sagt fel fortfarande. nån måste ju kläcka nyheten liksom!



Kramar fina du!

2011-01-24 | 21:21:38
Bloggadress: http://stellastella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback