What are words if you really don't mean them?



Jag tänker inte ens be om ursäkt för den extremt dåliga uppdateringen. Senaste veckan har jag både fått hem Marcus och sett honom åka iväg igen. Nu är han i Frankrike och lever loppan, jag unnar honom det men det är verkligen tomt här hemma. Det är bara en lägenhet utan honom, med honom är det ett hem. Han är som ett riktigt yrväder här hemma och nu har stormen lagt sig.

Vi börjar få ordning i lägenheten, den är långt ifrån klar men sovrummet är min tillflyktort nu, innan ville jag inte ens sova där inne och nu skulle jag vilja ligga där i sängen hela dagarna. Tänk vad lite nya möbler kan göra.

Annars då? Mitt mående har gått upp och ned och en dag fick jag till och med gå hem från jobbet för att jag mådde fruktansvärt dåligt. Jag känner mig inte helt hundra än, mitt hjärta slår konstiga slag emellanåt och det skrämmer livet ur mig.

Jag jobbar nästan varje dag. Jag har nu jobbat fem dagar i rad, är ledig idag och sen blir det sju dagar på rad. Intensivt kan man verkligen säga, jag får hoppas att det kommer synas på kontot sen i alla fall. Min allra första ikea-lön kommer på måndag, den kommer inte vara så stor men varmt välkommen.

Min och Elins resa börjar närma sig, snart bara tre veckor kvar. Jag längtar fruktansvärt mycket efter den! Hela jag behöver lite sol, värme, bad men framförallt ledighet! Det är tufft att gå från heltidsstudier till att jobba heltid på ett jobb där jag står och går heeela dagarna och samtidigt ska ha servicekänsla från topp till tå. Mina knän har tagit hårt på det, speciellt det ena. I förrgår kunde jag knappt gå, igår använde jag knäskydd vilket underlättade. Idag ska jag försöka vila benen ordentligt.


Jag har många tankar och funderingar som snurrar i huvudet hela, hela tiden. Det är snart dags att ta hand om dem på riktigt och vissa beslut måste snart fattas. Jag kan inte dra ut på det längre, det mår ingen bättre av.

/A


Kommentarer
Anonym säger:

Såg att du kommenterat i inlägget där jag skrev att jag skulle sluta blogga så nu passar jag på att säga att min blogg sedan ett tag tillbaka är öppen igen!:) kram

2011-07-19 | 12:54:32
Bloggadress: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback