Don't want to say goodbye



Igår var jag ganska känslomässig. På väg till skolan slog det mig att det var sista gången jag gick dit, en konstig känsla verkligen. På något vis vill jag inte att det här ska ta slut, jag vill inte vända på bladet i min bok och börja skriva på ett nytt kapitel samtidigt som jag längtar så himla mycket efter flytten.

Det står klart att min bästaste vän kommer att flytta, det handlar inte längre om ifall utan nu är det fastslaget. Timingen är tråkig, tänkt att kunna ha haft henne i Göteborg under tiden vi bott här. Livet är väl så antar jag, det testar oss och jag skulle inte kunna vara gladare för hennes skull - hon är bäst! Kom ihåg mig när du är blivit känd! ;)

Jag hade svårt att ta min an packningen igår. Det gick in för mig att jag kanske inte kommer ner och bor här något mer - att jag nu lämnar mitt älskade, älskade HEM! Hur packar man så att man inte glömmer något viktigt då? Om planerna går som jag vill är jag tillbaka den 14-15e i alla fall. Det känns bra, jag är inte riktigt redo att lämna Borås än, jag är verkligen inte det.

Jag trodde nog inte att det skulle kännas så svårt med flytten ändå. Fast för varje dag så inser jag vilken toppenvänner jag har här och jag lämnar det för en stad jag inte riktigt känner och där jag inte känner någon. "Hemma" har vännerna flytt och kommer att fly. Det är inte det att jag inte tror att jag kommer lära känna någon, det är klart att jag kommer! Jag vill bara inte byta ut de vänner jag har nu.

Planerna för dagen är att packa ned mitt liv, försöka hinna med en runda på stan. Vi får se om vi åker ikväll, men min mage säger att vi ska åka imorgon bitti. Först ut under morgondagen är kalas för min och Marcus mamma, det ska bli riktigt trevligt. På fredag ska jag firas av mina två allra bästa vänner genom att svänga de lurviga i örebro och på lördag firas jag av min familj. KÄRLEK till den här helgen! ♥


Jag får se hur uppdateringarna kommer att bli framöver. Jag vet inte riktigt än vart jag kommer att bo under tiden jag ska jobba. Antingen hos mina föräldrar och får en väldigt lång bit att åka (6-7mil enkel resa) eller så ligger förhoppningarna om att få låna studentlägenheten i Karlstad. Vilket kommer innebära många ensamna dagar men nära till jobbet i alla fall. Allt löser sig.


/A

Kommentarer
Camilla säger:

Hej tjejen! Vill bara säga att du vunnit en absolut torr :) Du kan väl maila mig din adress så skickar jag den så fort jag bara kan! Kramar

2011-06-01 | 22:14:04
Bloggadress: http://camillaannerberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback