Arbetsintervju



Hejsan. Idag har det varit en seg dag i skolan även om båda föreläsningarna var riktigt bra. Först en föreläsning i metod med en annan föreläsare än vad vi brukar ha, hon var underbar! Sedan en föreläsning med redovisning, på torsdag är det sista innan tentan. PIRR!

Något annat som är pirrigt är att de har ringt från IKEA Karlstad och jag ska få komma dit på intervju för att sommarjobba som säljare hos dem. WIIIIE. Dock passade det inte riktigt in att intervjun är på onsdag nästa vecka mellan 8-12 (jag gissar därför på att det är någon form av gruppintervju). Det känns sådär lagomt kul att behöva åka igen eftersom vi var där i fredags, men vill man ha jobb så är det inte så mycket att klaga över. Tråkigt dock eftersom jag inte får något resesällskap. Funderar på om jag ska ta tåg istället, får klura lite på det i veckan.

Det är dock fortfarande lite blandade känslor inför det. Jag vill jättegärna jobba där, men hur vi ska lösa det ifall vi flyttar till Karlskoga är det som stör mest. Det blir ett bra pendlingsavstånd för mig, vilket känns onödigt. M vill ju gärna bo i Karlstad men är ovillig på att pendla, så får han jobbet i Kga flyttar vi troligtvis dit för jag har egentligen inget emot att pendla (men nu blir sträckan konstig eftersom IKEA ligger utanför stan). Blööh. Det är minsann inte det enklaste att vilja flytta till värmland igen, det är mycket som ska klaffa. Jag och herren har en hel del att fundera och diskutera framöver. Det finns ju både positiva och negativa aspekter med båda städerna. Såklart hade det ju vart bäst om båda jobbade och bodde i samma stad, det hade underlättat rejält för oss båda.

Men, allt sker av en mening så det kommer nog komma upp en bra lösning på det här med. Jag kanske inte ens får jobbet.

Så nu ska jag inte fundera på det så mycket mer utan bege mig mot gymmet. Blev ingen träning förra veckan eftersom magen inte var så snäll mot mig då. Idag trotsar jag min huvudvärk och hoppas att den ger med sig med lite motion. :)



/A


Kommentarer
Anonym säger:

Det har du helt rätt i att de är!



Ikea, gud vad spännande, jag håller tummar o tår för dig!!!

kram

2011-03-01 | 18:19:37
Bloggadress: http://maddele.blogg.se/
Julia säger:

Va roligt, läste du den från Textilhögskolan i Borås? xx

2011-03-01 | 21:15:23
Bloggadress: http://amilo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback