Destination: Degerfors



Igår hade jag en riktigt skitdag, allt gick emot mig. Skrivaren vägrade fungera och när den väl gjorde det så var det svarta bläcket slut, min lilla dator åkte på virus så att jag inte kunde komma ut på nätet eller någonting och jag satt två timmar med att försöka få bort det utan att lyckas, jag somnade nästan två timmar i soffan av huvudvärken. Blööh. Vissa dagar är helt enkelt inte värda att minnas så nu lägger jag den bakom mig och blickar framåt.

Nu är det snart dags att bege sig mot tåget och destinationen är Degerfors, där har jag lyxen att bli upphämtad av Elin :) Imorgon lånar jag mor och fars bil över till Karlstad och går på intervjun, jag är galet nervös redan! Kanske är det därför jag haft migrän och huvudvärk ett par dagar nu som envetet inte vill ge sig, idag mår jag även illa av det. Misstänker att jag imorgon eftermiddag kommer må mycket bättre.
Varför blir man nervös egentligen? Det är ju inte direkt så att något hemskt kommer att hända mig om jag råkar göra eller säga något fel. Skulle jag säga fel så är det ju mer jag än om jag inte gör det.
Känner jag mig själv rätt kommer jag få svårt att somna ikväll, så jag har laddat upp med redovisningsböckerna utifall att. Det bästa är att Aspstigen bjuder på ett varmt bad också, hihi.


Nu ska jag gå igenom packningen, alla papper inför intervjun och allt innan jag beger mig mot stationen. Tråkigt nog får jag sitta och vänta 40 minuter i Herrljunga, så jag hoppas att det finns något ställe där jag kan köpa mig en värmande kaffe.


/A


Kommentarer
Siri - En personlig blogg om mode och stil. säger:

sv: Åh tack! :) Det var en riktigt ruggig tenta - den värsta jag varit med om hittils! Men jag håller tummarna för att han rättar snällt :)

2011-03-09 | 20:44:45
Bloggadress: http://siribeckman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback