Godmorgon Onsdag



Idag vaknade jag helt utvilad, riktigt skönt! Okej, jag kan väl erkänna att jag kröp ned i sängen redan strax efter klockan nio igår och somnade inte många minuter senare, trött tjej. Jag har en herre i huset som börjar bli sjuk, kan det inte bli mer typiskt än så? Vi har -peppar peppar- hållt oss friska nästan lite för länge nu, men det är klart att det ska slå till en vecka innan avfärd. Jag hoppas att det är något som är snabbt övergående och att det stannar hos honom och inte kommer till mig.

Idag har vi redovisningsseminarie, jag vill bara ha det överstökat för det känns som ett moment som bara är tidskrävande såhär innan tentorna. Efter skolan är det tvättdags, inte min favoritsyssla direkt. Får se om vi ringer den andra mäklaren idag också.

Det var väl ungefär så som min dag ser ut. Idag unnade jag mig lite kaffe på morgonen, dricker nästan bara kaffe hemma på helgerna nu mera och dricker te istället på vardagarna. Idag har jag så gott om tid på mig så lite kaffe känns fint.

Ibland känner man verkligen hur man vaknat på fel sida på morgonen, idag har jag vaknat på helt rätt sida - härliga känsla!

En liten fågel har viskat i mitt öra att de som intervjuade mig för jobbet har ringt och pratat med min förra chef (otroligt nog så kände de varandra också) med andra ord hoppas jag på att få ett telefonsamtal med bra besked snart. :)

/A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback