all my senses


we♥it



Hej där onsdag! Jag har sällan något vettigt att förtälja, men det blir väl så när man är mitt uppe i ett intensivt uppsatsskrivande. Igår var vi på en mycket givande intervju med en person på en större reklambyrå. Idag ska jag roa mig med att renskriva den intervjun och med tanke på att inspelningen är närmre en timme så kan det ta en stund :)

Budgivningen tickar på i en lugn takt. Troligtvis skriver vi kontrakt idag eller imorgon, vi får se vad mäklaren säger. Nu är vi i alla fall över Ms magiska gräns - stannar buden här känner han sig ändå nöjd. Vi får se om det trillar in något mer under dagen. Det är alltid lika spännande eftersom vi får ett sms så fort någon lagt ett :)

I eftermiddag blir det en pluggpaus i min annars hektiska pluggdag, har verkligen hur mycket som helst att bocka av idag, men en fika med tjejerna ska det allt bli. På fredag åker vi till Köpenhamn ♥


/A

Kommentarer
Lina säger:

Vad roligt att det går så bra med budgivningen! Det är verkligen jättekul att få sms:en hela tiden med buden! :D Skulle vilja sälja lägenheter jämt!



Ja nu är det så jädra pirrigt, den kan ju komma vilken dag som helst nu, som ett brev på posten! & det känns iofs skönt, att slippa de här 10 kilona! :P



Jo det var kallt, snodde en av sambons tjocka tröjor, kavlade upp ärmarna och gick iaf! :P

2011-05-04 | 11:11:37
Bloggadress: http://linamedfamilj.blogg.se/
Sanna - saos.blogg.se säger:

svar Jotack jag säger detsamma... nu vill jag har riktig värme! :D

2011-05-04 | 21:18:22
Bloggadress: http://saos.blogg.se/
Anonym säger:

Hoppas du haft en fin dag! Godnatt sötnos =)

2011-05-05 | 01:07:56
Bloggadress: http://alinah.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback