Here comes the sun



Idag klev jag upp onödigt tidigt för att vara så morgontrött som jag är, men samtidigt är det skönt att kicka igång dagen tidigt. Om inte annat behöver jag vänja mig, för nästa vecka finns det ingenting som heter vila - då är det till att skriva så att fingrarna blöder på vårat examensarbete! Klockan elva har vi vår sista intervju, sen är det bara till att börja skriva analys och slutsats. Vi börjar dock med en härlig resa till Köpenhamn imorgon, det ska bli såå kul och jag hoppas på bra väder!

Fikan igår var mysig och ett skönt avbrott i plugget minsann.

Idag blir det troligtvis kontraktsskrivning av lägenheten, vi får se vad vår mäklare säger. Jag är riktigt nöjd med valet, hon är helt super! Vi har redan nu kommit upp i så pass bra summa att vi har handpenning, även efter arvodet till henne, ifall vi skulle hitta någon lägenhet i Karlstad vi istället vill köpa, vilket är otroligt skönt!

Den här veckan börjar lida mot sitt slut, det är redan torsdag. Det skrämmer mig lite att tiden går så otroligt fort, ibland undrar jag om jag verkligen hinner njuta av allt som sker? Det är inte ofta man stannar upp i nuet och tänker på det man faktiskt har, det är så lätt att falla bort och tänka framåt hela, hela tiden.

Nu ska jag fixa och scanna in en bild till vår uppsats. Ska även se om jag kan fota lite, om nu batteriet är laddat. Vilket påminner mig om LADDA inför Köpenhamn!


Hej så länge

/A

Kommentarer
denise säger:

Att sälja är såå spännande! Men att köpa är snäppet bättre ;) vi flyttar den 10e juni=)

2011-05-12 | 19:01:05
Bloggadress: http://danajs.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback