Slutet gott?



Ja, slutet gott allting gott? De här tre åren av studier har nu nått sitt slut. Jag känner mig mest tom och har svårt att förlika mig med tanken. En vän har redan lämnat Borås och snart är det min tur. Det är en konstig känsla samtidigt som jag längtar fruktansvärt mycket efter att flytta till Karlstad.

För mig är det som att jag lämnar nästan alla vänner bakom mig, där hemma finns det inte så många kvar eftersom många flyttat (som jag). Här har jag träffat fina vänner och jag ska göra allt i min makt att vänskapen består. Det kan bli svårt men ingenting är omöjligt.

Examensfesten blev ett roligt avslut för oss, tyvärr blev vi inte så många av förklarliga skäl. Det kändes på något vis som att jag aldrig ville att kvällen skulle ta slut. Vissa såg jag nog för sista gången där och då i fredags.

Jag har nog aldrig varit så splittrad i hur jag ska känna inför det här.
Ett kapitel i min livsbok är nu klart och det är dags att börja skriva på ett nytt och det är med en skräckblandad förtjusning jag ger mig in i det. Jag kommer alltid blicka tillbaka på alla fina minnen med ett leende. Borås har gett mig så mycket och jag ångrar inte att jag tog beslutet att flytta hit.


Jag kommer inte att säga adjö till Borås, jag kommer istället att säga - på återseende! ♥

/A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback