Todays



Att kliva upp strax efter sju på en dag när man börjar tolv och dessutom tar bilen till jobbet och slipper busstider känns inte helt okej - men så var fallet idag. Hade migränkänning och kunde inte somna om så det var bara att kliva upp. Nu har jag petat i mig frukost och inser att jag mår illa och helst av allt bäddar ner mig hela dagen. Något jag märkt av antibiotikakuren jag äter är ett ständigt illamående, framförallt efter en kopp kaffe och under natten när jag ska sova. Jag hoppas att det är som med huvudvärken jag hade första veckan, att det är något som är övergående. Under natten kan jag ju stå ut, men jag får snart byta ut morgonkoppen mot något annat tror jag.


Träningen blev inställd igår, så istället blev det en fika på Waynes med Pernilla och sedan begav vi oss till Sundsta för att titta på a-laget som spelade match mot mitt gamla lag. Hade lite svårt att veta vilka jag skulle hålla på. Våra Karlstadsdamer vann matchen och det var de förtjänta av - helt klart.

Ikväll är jag ensam och det känns sådär. Känns ännu mer sådär eftersom jag nog därför kommer att lägga mig extremt tidigt. Det är visserligen bra eftersom jag börjar jobba klockan sex imorgon. Jag går nu på en sjudagarsvecka som avslutas med tre dagar i Götet med hjärtat - välbehövligt!


Jag ska fila lite på mitt cv också, hittade ett jobb jag skulle kunna tänka mig ifall jag inte kan vara kvar på IKEA sen. Är inte så sugen på att börja om från noll, samtidigt som den tjänsten jag hittade nu inte är mer är 25tim/v, vilket känns i minst laget. Varför är inte jobbletandet mer enkelt?!


/A


Kommentarer
Siri - En personlig blogg om mode och stil. säger:

Jobbletande är verkligen ett helvete tyvärr! :(



sv: Men tack söta du! :) Jag mår jättebra, allt verkar har fallit på plats nu efter en omtumlande höst. Hur mår du gumman? Kramar

2011-11-19 | 13:47:13
Bloggadress: http://siribeckman.se
cammie säger:

=)

2011-11-19 | 19:34:45
Bloggadress: http://tuschaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback