Friday I'm in love



Jag skippade träningen igår, dumt kanske men så blev det. Istället blev det en mysig hemmakväll med min fina. Det var längesedan eftersom jag många gånger jobbar till åtta på kvällen eller har träning till åtta-nio. Ibland måste man ta tillvara på de där små stunderna som lyser upp tillvaron. Jag ska bli bättre på det, visa uppskattning och göra det där lilla extra - det som är så enkelt men gör så mycket.

Idag skulle jag egentligen över till Hemtex för att lämna lite grejer sedan jag jobbade där och även svänga förbi Karlskoga och hälsa på Nathalie, planerna blir inte så. Istället blir jag hemma med plugg, det är väl lika bra det antar jag även om första alternativet är bra mycket roligare.

M slutar lite tidigare idag och då tar vi en runda på stan. Behöver tre födelsedagspresenter och det var ett tag sedan vi hade tid att strosa tillsammans. Vanligtvis går jag ju ensam på mina turer på stan och det är helt klart mysigare med lite sällskap.

Ikväll blir det relativt tidigt i säng eftersom jag börjar jobbet klockan sex imorgon, säkert jättekul på en helg, men ser jag det positiva så slutar jag ju redan klockan tre. Efter jobbet blir det att svira om till något lite finare och sedan blir det dubbelkalas i Degerfors där min bror och Jessica ska firas. Efter jobbet på söndag får vi besök av Marcus farmor och farfar så jag gissar att jag kommer vara ganska så trött efter den här "helgen".

Nu ska jag fylla upp kaffekoppen och börja plugga lite, idag finns inga undanflykter för det.

/A

Kommentarer
Nilma säger:

Plugg? Men var du inte klar eller vad har jag missat nu? :O

2011-10-27 | 16:41:24
Bloggadress: http://www.nilma.se
emma härnqvist säger:

det är så mysigt att strosa på stan tillsammans.. strosa är förresten ett väldigt mycigt ord :) hoppas att du får en fin fredag imorgon och en riktigt bra start på helgen :)

2011-10-27 | 22:35:43
Bloggadress: http://perfektion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback